BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.437,56
HABER /  SEÇİM

Bahçeli'den HDP'ye saldırılar için açıklama!

Bahçeli Fethiye’de HDP’ye yönelik saldırılar ile ilgili olarak olayların bir provakasyon olduğunu söylerken iddialara yanıt verdi...

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli HDP’ye yönelik saldırılar hakkında “Olaylarla hiçbir arkadaşımızın ilişkisi yoktur. İnternette buluşma adresi ile ilgili yazıları takip etsinler kimin yaptığını hemen bulurlar” açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Fethiye’de HDP’ye yönelik saldırılar ile ilgili olarak olayların bir provakasyon olduğunu ve “Hiçbir arkadaşımızın ilişkisi yoktur” dedi.

Hürriyet gazetesinden Umut Erdem’in haberine göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Fethiye’de HDP tabelasının asılmasıyla başlayan saldırılarla ilgili olarak şunları söyledi:

“Fethiye’deki olaylarla hiçbir arkadaşımızın ilişkisi yoktur. Bir minibüs, bir tabelayla kritik noktaları seçip, seçim bürosu açılışı havası veriliyor. İnternette buluşma adresi ile ilgili yazıları takip etsinler kimin yaptığını hemen bulurlar. Orada yaşayan vatandaşları tahrik ediyorlar. Bunlar bir provokasyon. Bizim hiçbir ilişkimiz yoktur. Çok sıkı talimat verdim. Hiçbir yerde, hiçbir şekilde, hiçbir olaya karışılmayacak ve tahrike gelinmeyecek.”