BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.428,90
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den flaş açıklama! 1 Kasım'dan sonra...

MHP lideri Devlet Bahçeli, son günlerde artan terör olayları ve medya baskınları hakkında flaş bir açıklama yaptı.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, Hürriyet Gazetesi'ne düzenlenen saldırılar ve Doğan Grubu'na yapılan operasyonla ilgili açıklamada bulundu. Bahçeli, "Özellikle basın kurumlarına, basın çalışanlarına ve basın sahiplerine karşı bugünkü iktidarın yapmış olduğu zulüm artık milletimizce tahammül edilemeyecek bir sınıra ulaşmıştır. Ama 1 Kasım’dan sonra Türkiye rahatlayacaktır inşallah." diye konuştu.

MHP genel başkanı DEVLET BAHÇELİ, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir basın mensubunun, "Nokta Dergisi’ne yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Ardından 88 yaşındaki yönelik bir soruşturma başlatıldı. Ve en son Doğan Grubu’na yönelik bir terör soruşturması başlatıldı. Bunları nasıl buluyorsunuz ?" sorusuna Bahçeli, " Bunların hiçbirisini doğru bulmuyoruz. Özellikle basın kurumlarına, basın çalışanlarına ve basın sahiplerine karşı bugünkü iktidarın yapmış olduğu zulüm artık milletimizce tahammül edilemeyecek bir sınıra ulaşmıştır. Ama 1 Kasım’dan sonra Türkiye rahatlayacaktır inşallah" dedi.