BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM

Bahçeli'den flaş Abdullah Gül açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdullah Gül'e Cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylık teklif ettiği yönündeki haberleri yalanladı.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylık teklif ettiği yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçimleri çatı adayını belirleme turlarına devam ediyor. MHP Lideri Bahçeli'ye, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye yaptığı ziyaretin Gül'e teklif götürdüğü iddiası soruldu.

DOĞRU DEĞİL

Sözlerine basına saygısı olduğunu söyleyerek başlayan Bahçeli, "Basında her yazılanın da doğru olmadığı kanaatindeyim. Sayın Cumhurbaşkanımıza eğer bir öneride bulunmuşsak aynı kökten gelen kardeş bir partiye bu öneriyi niye saklayalım? Değil mi?" diyerek iddiayı yalanladı.

BU CÜMLE MERAK YARATTI

Bahçeli'nin bu sözleri yeni bir merak uyandırdı. "Aynı kökten gelen kardeş bir partiye bu öneriyi niye saklayalım?" sözleri "Destici'ye bir isim teklifinde mi bulundu?" yorumlarına neden oldu.

Bahçeli Çankaya için 'çatı aday' belirleme girişimi çerçevesinde bugün DSP Genel Başkanı Masum Türker'i de ziyaret edecek.

BAHÇELİ'DEN ABDULLAH GÜL'E SÜRPRİZ TEKLİF İDDİASI... DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

35192.jpg