BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.496,13
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den Erdoğan'a son dakika 'görüşme' cevabı

Bahçeli'den Erdoğa'nın "Hepsi ile görüşeceğim" açıklamasına son dakika cevap geldi. Bahçeli "Sadece Cumhurbaşkanı'nın görev vereceği isimle görüşürüm." dedi.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Tüm liderlerle tek tek görüşeceğim." açıklamasına cevap verdi.

Bahçeli, Erdoğan'nın sözlerine, "Sadece Cumhbaşkanı'nın görev vereceği isimle görüşürüm." karşılığı verdi.

"LİDERLERLE TEK TEK GÖRÜŞECEĞİM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 günlük Azerbaycan' ziyaretinden sonra Türkiye'ye dönüş yolunda açıklamalarda bulundu ve gündemi değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerle ilgili değerlendirmesinde "Görevlendirmeyi yapmadan önce liderlerle görüşmek gibi bir planım var. Her birini ayrı ayrı davet edip sürece ilişkin görüşlerini almak istiyorum. Programıma bakacağım. Bu görüşmelere yemin töreninden önce de başlayabilirim. Dolayısıyla kendilerini önümüzdeki hafta davet edebilirim." ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ GERİ ÇEVİRDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı" sırasında CNNTürk'e verdiği demeçte Erdoğan'ın bu sözlerine, "Sadece Cumhbaşkanı'nın görev vereceği isimle görüşürüm. Herhangi bir milletvekili görevlendirme yetkisi tabiki Cumhurbaşkanı'ndadır. Ama sonraki görüşme yetkisi görevlendirdiği kişinindir. Liderlerle tek görüşmek Cumhurbaşkanı'nın işi değildir. Biz böyle bir daveti uygun bulmayız." karşılığı verdi.