BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den Erdoğan'a şok sözler!

MHP lideri Devlet Bahçeli Öcalan ile görüşmelere onay veren Erdoğan'ı sert sözlerle eleştirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan'a "Sen de PKK'ya katıl, sınırdışına git" diyen Bahçeli, Erdoğan'a koltuğunu Öcalan'a bırakma önerisinde bulundu.

BDP'nin ve Kandil'in çekilme için yasal güvence istemesini sert sözlerle eleştiren Bahçeli, bunun teröristleri aklama şekli olacağını kaydetti. Bahçeli süreç için kendi çözüm reçetesini de açıklayarak teröristlerin silahlarını güvenlik güçlerine teslim etmelerini ve ardından mahkemelerde yargılanmaları gerektiğini söyledi.

Erdoğan'ın katıldığı televizonda Öcalan hakkında yaptığı konuşmaları Öcalan'ın da izlediğini söyleyen Bahçeli, Erdoğan ve Öcalan'ın İmralı'dan canlı yayın yapmalarını önerdi. Bahçeli'nin gündeme dair açıklamalarından satırbaşları...

Tarihin istediğiniz zaman dilimine bakın. Fırsatçıların, etnik leş avcılarının münafıkları anında tanımanız mümkündür. Hangi devirde yaşarsa yaşasın birbirine benzeyen bitik bir zümredir. 

Barışı mütarekeyi avazı çıktığı kadar söyleyen bunlardır. Milliyetçi olmak gerilik çağdışılıktır. Her durumda yabancıları öven yerliyi mahkum eden bunlardır. 

Kompleksleriyle şahsiyet noksanlıklarıyla her değerimizi sorgulayan bunlardır. Hayatlarının hiçbir döneminde Türk milletine aidet şerefinden nasiplenemeyen körelmiş olan zavallılar bunlardır.

Çanakkale'de şehadet denizine dönmüşken yabancılara göz kırpan bahsettiğim bu zümrenin uzantılarıdır. Sarıkaışta vatan evladı ruhlarını teslim ederken Beyoğlu'nda kahkahalarla eğlenenler bu zümredir.

Milli mücadele ateşi Türk milletini aydınlatırken, memleketin her köşesi esarete başkaldırmışken, bağımsızlıktan ödleri kopan bu zümredir. 

Tendürek'e Allahüekber'de Kato'da Yüksekova'da vatanın her köşesinde Türk miletinin hak ve helalini koruyan şehitlerimiz varken şampanya patlatanların zümrenin torunlarıdır.

Gün demokrasiye küfredip bugün tam zıt durupda duruş gösterenler bölücü demokratlıkta tez yazacak kadar ilerleyenler bu zümrenin isimleridir.

Hayatlarında her şey olup da Türk olamayan bu çürümüşlerdir. Bunlar ki yeri gelince komünist yeri gelince liberal bazen Marksist işlerine gelince muhafazakar işlerine gelmeyince ilericidir.

İşgal yıllarınca İngilizci Fransızcıdır. Bugün de Kürtçü BOP'çu PKK'lıdır. Kalbinde kilise dilinde cami vardır.

AKP hükümeti bastırılmış tüm uç ve uçuk fikirleri canlandırmış milli varlığın üzerine sevk etmiştir.  

Hatta bu çevrelerin kanlı terör örgütüne duydukları sempati ve İmralı canisine bağlılıkları ortaya çıkmaktadır. Büyük ve hain plan adım adım ilerlemektedir. 

Eğer önlem alınmazsa Türk mileti olup biteni fark etmezse Başbakan Erdoğan'ın ustalık dönemi yıkım dönemi olacaktır.

AKILSIZ VE VİCDANSIZ ADAMLAR

Yeni Türkiye vaadi bu felaketin sadece bir bölümüdür. Çok sesli ihanet ittifakı ellerine geçen her fırsatı kullanmışlardır. Bu kirli ittifakın içinde bir hayli belirleyici olmuştur. Bunlar ihanetin normal görülmesi için emek sarfetmiştir. Ülkemiz AKP tarafından sürüklendiği uçurumda kobay bir ülke olmuştur.

AKP'nin PKK ile söz ettiği sözde barış süreç mekanizmasının içerisinde değişik tarihlerde PKK'ya barış çağrısı yapan imzalanan bildirilerle bölücülüğü aklamaya çalışan sivil toplum kuruluşları vardır. Terör ve bölücülükten yararlanan akil olarak nitelendirilen akılsız ve vicdansız adamlar vardır.

Tasarlanan çöküş güzergahının tezgahına gelmişlerdir. Yorumlarla milletimizin kafasını karıştırmayı görev edinmiş ne idüğü belirsiz uzmanlar çanak soru soran moderatörler bulunmaktadır.

Sipariş anketlerle topluma şekil vermeye çalışan kamuoyu araştırma şirketleri vardır.

Sahip oldukları gazete ve televizyonları iktidarın emrine vermiş, kalemlerini kiralamış aydın geçinen aslında karanlığın ta kendisi isimler vardır. Gerilim ve hezeyana tam tesllim edilmiştir.
 Ülkemiz kısır bir döngünün içine hapsedilmiştir. Medya vasıtasıyla demokratik özerklik bölgesel yönetim yerel sembol gibi kabul edilemeyecek şeyler tartışılmaya açılmıştır. Türkiye ve Türk milleti yok oluşa gitmektedir

İMRALI CANİSİNE NE SÖZ VERİLDİ?

Başbakan Erdoğan kendi egolarını ve bireysel hedeflerini gerçekleştirmek için her değerimizle uğraşmaktadır. 

İmralı canisine bir söz verilmiş midir Başbakan Erdoğan açıklmalıdır. Eyalet yönetimine geçilmesi konusunda umut verilmiş midir. Erdoğan Türkiyenin bölünmesine yeşil ışık yakmış mıdır?

Ne tür bir çalışma vardır? Milleti 36'ya ayıran bu zihniyet teröristlere daha neleri vaadetmiştir? Başbakan Erdoğan İmralı canisine önce özerklik ardıdan eyaletleşme ardından Kürdistan için söz vermiş midir? 

AYNI KUNDAKTA PIŞPIŞLANAN ELÇİLER 

AKP hükümeti Türk milletini bölüşmeye yemin etmiştir Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar kontrolden çıkması ne görülmüş ne duyulmuştur Artık mizrak çuvala sığmamaktadır Türk milleti kıyamete adım adım gitmektedir Erdoğan ve Öcalan aynı kundakta pışpışlanan bölücü elçilerdir.

Böylesi bir ihanettir hainliğin ötesidir. Erdoğan bilmez midir ki yaptıkları suçtur ve ihanettir bilmez midir ki Cumhuriyeti yıkmak eyaletlere ayırmak küfürdür düşmanlıktır.

Başbakan Türk miletini bölmek için milletin huzurunda çıkmıştır bir tarafta federasyondan bahsederen tek vatanı ve miletin hangi yüzle ağzına almaktadır. 

Anadolu tesadüfen vatan olmuş bir toprakların adın değildir. Muazzam bir doğuşun ve doğruluşun bizatihi kendisidir. Türkiye bir sömürge artığı değildir.

Geçtiğimiz bir hafta eyalet sisteminden bahsedirken bizim tarih bilmediğimizi pişkince söylemiş Lazistan ve Kürdistan'ı bilmediğimizi bizim etnik mücadele verdiğimizi utanmadan söylemiştir.

Bize göre Erdoğan ve arkadaşların iki eksikliği vardır, bir tarih bilmemeleri iki milleti anlamamalarıdır.

Erdoğan tarih okumak istiyorsa Patrona Halil'e baksın. Başbakan unutmasın ki Büyük Kürdistan'ı akıllara sokmak için tarihi tahrip etmesi beyhudedir. Türk tarihinin hiçbir sayfasında ihanete cevaz yoktur. İsyanlara karşı sergilediği özel ilgisi hayatı bıyunca bir gölge gibi varlığını takip edecektir.

AKP hükümetinin sözde çözüm süreci PKK'nın iyice şımarmasına neden olmuştur. Teröristler sınır dışına çıkmak için TBMM'nin kanun çıkarmasını istemektedir. Kurnaz ve küstahlardır. Buradaki amaçları muhattap görülmektir.

SİLAH BIRAKAN TERÖRİST AKLANACAKTIR

PKK öyle bir hava yakalamış ve cesarete bulmuştur ki legal bir ortama kavuşmuştur. Zannedersiniz ki 40 bin kişinin katili PKK değildir.

Başbakan Erdoğan 29 Mart 2013 tarihinde programda silahla sınır dışına çıkışmasına karşı çıkmış ister gömsünler ister bıraksınlar ama silahsız gitsinler demiştir. Bu halde güvenlik güçlerimizin elinde silah olmayanlara göz yumacağını söylemiştir. Geldikleri gibi gideceklerdir. Yani PKK'nın yaptığı yanına kar kalacaktır. Başbakan'ın mantığı budur. Silahı bırakır masaya gelirsiniz diyen kendisidir. Silahları ayaklarınızın altına alıp parlamentoda siyaset yapacaksınız diyen kendisidir.

Şimdi ise teröristlerin silahla yurtdışına çıkışını müdahale gerektiren bir durum olarak anlatmaktadır. Buradan Erdoğan'a göre tek mesele silahtır. Silahını bırakan terörist aklanmış olacak birden bire temizlenecektir. İlk fırsatta tekrar geri gelmek üzere çıkacaklardır.

Mehmetçiğimiz, polisimiz kendisine kurşun sıkanları seyretmeye nasıl tahammül edecekler. Teröristlerinin kaçının eyleme girdiği nereden bilinecektir? 1984'ten beri terörle mücadele edenler şehit aileleri nasıl katlacaklar?

Türk milletin varlığını korumak isteyenlerin nasıl gönülleri alınacaktır? Teröristlerin tek suçu silah taşımak mıdır? İşledikleri cinayetlerin vatan evlatlarının kanı ne olacaktır?

ERDOĞAN DA TERÖRİSTLERLE BERABER GİTSİN

Başbakan Erdoğan PKK'ya genel af vaat ettiğinin farkında mıdır? Erdoğan'a önerimiz kendisinin de teröristlerin arasına karışıp sınırlarımızdan dönmemek üzere gitmesidir. Bizim açımızdan tek çıkış, PKK'lıları silahlarını güvenlik güçlerine teslim etmesi ve mahkemelere hesabını vermesidir. Bunun dışında başka çare yoktur.
 
Bunun dışında onların çıkışına göz yummak suçtur. Erdoğan ihanete ortaklık etmektedir. İmralı canisine yaptıklarını anlatmak skandaldır. Kendisine kanlı takımını izlemesi için televizyon verilmiştir. Erdoğan verebileceğimiz bunlar diyerek kendisine ekranlardan mesaj vermiştir. Zımnen sanal bir müzakere ortamı yaratılmıştır. Daha bundan sonra ona ne verebilirsin? Cani başının mesajlarına mektubuna dağıtım izni veren sensin. Militanlarına talimat vermesi için ortam hazırlayan sensin.

Bize göre yapacağın tek şey kalmıştır. Başbakanlık koltuğundan kalk yerine canibaşını oturt! Madem ki bu kadar yakınlık kurdun yandaş bir televizyon kanalında İmralı'dan yapılacak canlı bir yayınla görüşlerini açıklasınlar.