BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14
POLİTİKA

Bahçeli'den Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a tepki: Derhal gereğini yap

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı, Atatürk'e hakaret eden Kadir Mısırlıoğlu'nu ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın bir an önce görevinden ayrılması gerektiğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden ve onu 9 Kasım'da ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a sert tepki gösterdi. Bahçeli, Diyanet İşleri Bakanı, 9 Kasım'da Atatürk'e hakaret eden fesli Türk düşmanını ziyarete gitti. Diyanet İşleri Başkanı gereğini bi an evvel yapmalıdır.'' ifadelerini kullandı.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları...

- Bugün yaşıyorsak şehitlerimizin sayesindedir. Vatani görevini yapan her evladımız bizim için paha biçilemez önemdedir. Hakkari'deki patlamada ihmal varsa sorumlular ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Tunceli'de donmak, Hakkari'de yanmak kaderimiz olmamalıdır.

- ABD terör örgütleriyle aynı hizaya girmekten rahatsızlık duymuyor. ABD'nin teröristlerin başına ödül koyması zamanlama itibariyle kuşku vericidir. ABD, YPG'ye her imkanı sunmaktadır. ABD ve YPG arasında alçak bir paslaşma vardır. PKK eşittir YPG'dir. 1 dolarlık FETÖ'cüler neyse YPG ve PKK aynısıdır.

Sitene Ekle
Etiketler