BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.325,20
GÜNCEL

Bahçeli'den Demirtaş çıkışı: Başka aday mı yoktu?..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Selahattin Demirtaş haricinde başka birini bulamadı mı HDP? Türkiye’de demokrasi ölçüsü Selahattin Demirtaş’ın salınmasıyla alakalıysa bu yanlış' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tutukluların Cumhurbaşkanı adayı olmamasına ilişkin açıklamalarıyla ilgili, “Selahattin Demirtaş haricinde başka birini bulamadı mı HDP? Selahattin Demirtaş’tan başka aday mı yoktu? Türkiye’de demokrasi ölçüsü Selahattin Demirtaş’ın salınmasıyla alakalıysa bu yanlış” dedi.

ERDOĞAN İLK TURDA SEÇİLECEK... Bayram namazı sonrasında açıklama yapan Bahçeli şu mesajları verdi:

- Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ben ilk turda Erdoğan’ın seçileceğine inanıyorum.

ABD’DEKİ FETÖCÜLER... Türkiye’de 251 vatan evladımızın şehit edildiği, binlercesinin yaralandığı bir ortamda lüks arabalarla lüks villalarla kimlerin yaşadığını görüyoruz. ABD, Türkiye ile dostluğunu devam ettirmek istiyorsa FETÖ’yle birlikte hepsini paket yapıp Türkiye’ye göndermesi lazım.

KANDİL OPERASYONU... Biz yıllardan beri Kandil’e bayrak dikmenin gereğini vurguladık. İnşallah o bayrak Kandil’de de dikilecek” dedi.

SURUÇ’TA YAŞANANLAR... Bu olay her yönüyle üzücü. Bir siyasi milletvekili ve ailesine yönelik bir saldırı. Bu çok yönlü incelenmeli...

35 KİŞİYLE AF ÇIKARACAĞIMIZA İNANIYOR MUSUN?.. Bahçeli, uzun zamandır dile getirdiği ancak Cumhur İttifakı'ndaki ortağı ve iktidar partisi AK Parti'den veto yiyen genel afla ilgili bir gazetecinin sorduğu soruya da şu yanıtı verdi: "35 kişiyle affı çıkartacak gücümüz olduğuna inanıyor musun?"
 

Sitene Ekle