BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71
HABER /  DÜNYA

BAHÇELİ’DEN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

MHP lideri Bahçeli, İzmir’de düzenlenen “Bayrak” mitinginde çözüm sürecini ve hükümeti sert sözlerle eleştirdi.<br/>Büyük katılımın olduğu m...

Abone ol

MHP lideri Bahçeli, İzmir’de düzenlenen “Bayrak” mitinginde çözüm sürecini ve hükümeti sert sözlerle eleştirdi.
Büyük katılımın olduğu mitingde sık sık “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganları atıldı. Kalabalığı hitap eden Bahçeli, “PKK elçileri, yarım aydınlar, terör işportacıları, kan baronları, silah meraklıları, ölüm tacirleri, çözüm ve barış fitnesini ağızlarına dolayan ahlaksızlar bu sesten irkilmelidir. Bu 63’ler bu sesten ürkmelidir. Bu 63’ler nifak dağıtmaktan acilen vazgeçmelidir” dedi.
“90 yıl önce bir yücelmenin ucundan, bir doğuşun şafağından yola çıkan aziz milletimiz, bugün bitişin yanına gelmiş bulunmaktadır” diye devam eden Bahçeli, “Bölücü terör örgüte teslim olmak baharı getirecekse neden 29 yıldır mücadele edilmiştir. Sayın Erdoğan bununla ilgili bir düşüncen var mıdır? Kanlı projeler sana tasviye görevi mi vermiştir? Banka hesaplarını mı kabartıyorsun, yedi ceddine yetecek servetini mi büyütüyorsun? PKK’ya hangi vaatleri verdin? Nasıl silah bırakacaklar? PKK ise her defasında silah bırakmayacağını açıklamıştır. Militanlara neler bahşettin? Henüz başarılı olamadın, olamayacaksın da. Bizler -Kandil’i dümdüz edin, teröristlerin kökünü kurutun- çağrılarında bulunurken, meğer teröristlerle kulaktan kulağa görüşmüştür. Erdoğan amacın nedir?” ifadelerini kullandı.
(İHA)