BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,81
ALTIN 2.430,27
GÜNCEL

Bahçeli'den bomba ittifak sözleri 2019'un anahtarını açıkladı

Devlet Bahçeli, AK Parti ile ilgili ittifak çalışmasına ilişkin '2019'un anahtarı Kürt seçmendir. Milli ittifakı çekemeyenler Kürt kardeşlerimizi tahrik etmeye çalışmaktadır. MHP'yi kim Kürt düşmanı gösteriyorsa haindir' dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. ''2019'un anahtarı Kürt seçmendir.'' diyen Bahçeli, ''Milli ittifakı çekemeyenler Kürt kardeşlerimizi tahrik etmeye çalışmaktadır. Milli ittifakı yıpratmak için kalemini silah gibi kullananlar var. MHP'yi kim Kürt düşmanı gösteriyorsa haindir. Sütünde haram kanında irin vardır.'' ifadelerini kullandı.

2019'UN ANAHTARI KÜRT SEÇMENDİR: Bahçeli, ''2019 yılı için tesis edilen milli ittifakı çekemeyenler, Kürt kökenli kardeşlerimizi dürterek hem malına hem de mıhına vurmaya başlamışlardır. Bazı makale başlıklarına dikkat ediniz. 'Kürtler Adalet ve Kalkınma Partisi'ne küser mi?' '2019'un anahtarı Kürt seçmen'. Bunların Kürt kökenli kardeşlerimizi umursadıkları yoktur, yaptıkları fesatlıktır. AKP-MHP ittifakının Kürt kökenli kardeşlerimizi ürküteceği imasında bulunulmaktadır. Ahlaklarının çivisi çıkmış bu eyyam ağaları, milli ittifakı yaralamak için gözlerini açmıştır. Korku dağları sarmıştır. Bunların sicilleri kabarıktır. MHP'yi kim Kürt düşmanı gösteriyorsa bilinmelidir ki alçaktır, haindir, sütünde haram kanında irin vardır. Kürt kökenli kardeşlerimiz bizim eşit, saygın vatandaşlarımız; kader ortağımızdır. Kalleşlere buradan ekmek çıkmayacaktır.'' dedi.

''CHP sözcülerini de gülerek takip ediyorum.'' diyen Bahçeli, ''Anahtarı teslim etmişsiniz, saraydan kadro almışsınız, eriyormuşsunuz. Daha neler neler. İttifak diyorum, PKK kıvranıyor, Sözcü gazetesinin soytarıları kuduruyor. Aşıları İnşallah 2019'da sandıkta yapılacaktır. Verimsiz topraktan farksızlar. Sonuna gelmiş bir kitabın mefta olmuş karakterini andırıyorlar, yazık ediyorlar. Onlar yarım da olsa insan olduklarını herhalde bilmiyorlar. Kime kulluk ettikleri belli değil. FETÖ ve PKK'nın avucuna düşmüş, CHP, İP, HDP'ye sesleniyorum. Ucuz bedende pahalı kumaş durmaz. Stajını Kandil'de yapıp kariyerini FETÖ ile sürdürmeye çalışanları 3 Kasım 2019'da Türk milleti silkeleyecektir. PKK'nın CHP'ye umut bağlaması pahalıya mal olacaktır. Az bekleyin çünkü sonunuz yakındır. Milli ittifak Türk milletinin karar ve iradesidir. Meşale yanmış gelcek hamdolsun aydınlanmıştır. CHP'li sözcüler hepinize geçmiş olsun, uğurlar olsun.'' ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle
Etiketler