BIST 9.065
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,98
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli Tunceli'de yanındaki kadınlar kim?

MHP lideri Devlet Bahçeli bugün Tunceli' deki konuşmasını yaparken her iki yanında bulunan kadınlar dikkat çekti. İşte o kadınlar...

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli bugün Tunceli Valiliği önünde yaptığı konuşma esnasında, her iki yanında bulunan kadınların kim olduğu sorusu zihinlerde belirdi.

BAHÇELİ'NİN YANINDA DURAN O KADINLARIN KİMLİĞİ...


Bahçeli'nin olay Tunceli çıkarmasında, her iki yanında duran ve çok merak edilen bu kadınlar ise MHP Genel Başkan Yardımcıları Ruhsar Demirel ve Zuhal Topçu...

screen-shot-2014-11-28-at-1.59.14-pm.png

GENELDE ERKEK PARTİLİLERLE GÖRÜLÜRDÜ

Seçim ve propaganda çalışmaları sırasında yanında genellikle erkek partililerle görülen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Tunceli ziyaretinde yaptığı konuşmada iki yanına iki kadın partiliyi aldı. Aynı zamanda partisinin Genel Başkan Yardımcısı olan Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, TBMM'de başörtülü kadın vekillerin çalışmalara başlaması üzerine yaptığı konuşmada, "Kadınların hayatları mikroskop altına kondu, inceleniyor. Bugün TBMM'de 4 kadın üzerinden mobbing yapılıyor" sözleriyle kamuoyunda gündeme gelmişti.

BAHÇELİ, DAVUTOĞLU'NUN SÖZLERİNE KARŞILIK TUNCELİ'YE GİTME KARARI ALMIŞTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Tunceli'ye gidemeyeceği ve sözlerini Tunceli'de tekrarlayamayacağı" iddiasına tepki olarak gitme kararı almış, "Tunceli'ye ecdat yadigarı kutlu kardeşlik mirasını daha da güçlendirmek için gideceğim. Tunceli'de kucaklaşmak, özlem gidermek, fitne ve fesat tohumlarını çürütmek için olacağım. Ve yüksek dağların üzerinde bir kartal yuvası gibi duran Tunceli'de Türkiye'nin bekası, Türk milletinin birlikte yaşama iradesine destek vermek için bulunacak, Ankara'daki sözlerimi tekrarlayacağım" demişti.

bahceli-tunceli.jpeg