BIST 9.681
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.426,50
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli : Recep Tayyip Erdoğan bittin sen!

MHP Lideri Devlet Bahçeli Afyon mitinginde Başbakan Erdoğan'a böyle bağırdı: 'Recep Tayyip Erdoğan bittin!'

Abone ol

İNTERNET HABER - MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin Afyonkarahisar'daki yerel seçim mitinginde Başbakan Erdoğan'ı bombaladı.

AK Parti seçmenine seslenen Bahçeli, "Recep Tayyip Erdoğan'ı uyarın bunun sonu iyi değil" dedi. Bahçeli sokak olaylarına dikkat çekti ve 'Ukrayna gibi olmayalım' diyerek gençleri uyardı.

İŞTE BAHÇELİ'NİN KONUŞMASINDAN BAŞLIKLAR

*Recep Tayyip Erdoğan bittin sen! Bunların hepsinin hesabını vereceksin! Kendine dikkat et.

*Sayın Recep Tayyip Erdoğan kendisine çeki düzen vermelidir. Mümkün olduğu kadar az konuşmalıdır. Danışmanlarını gözden geçirmelidir. AKP'ye oy vermiş kardeşlerim Recep Tayyip Erdoğan'ı uyarın. Bunun sonu iyi değil. Bu öyle bir ateşle oynuyor ki...

BU YOL DİPSİZ KUYUDUR

*Bazı ölüm olayları var. Hepsi bu vatanın evlatlarıdır Kim olursa olsun hepsi aziz vatanımızın çocuklarıdır. Hakkın rahmetine kavuşanlara allahtan rahmet ailerine başsağlığı diliyoruz. Ancak bunları tahrik ederek, kendisini kurtarmaya çalışan Recep Tayyip Erdoğan bu yol dipsiz bir kuyudur. Buraya düştün mü çıkma şansın yoktur. Onun için bunlardan vazgeç. Senin eylem kabiliyetin yok. Senin bal kaymak yeme kabiliyetin var.

YEŞİL AMERİKAN DOLARLI HAVUZ

*ATV ve Sabah'ı kendilerine yandaş basın haline getirebilmek için evdeki 1 milyar doları kullanmıyor, ihale verdiklerine diyor ki 100'er milyon gönderin diyor. Bir havuzda toplayın diyor. Havuzda toplanan para 630 milyon dolar. Havuz ağzına kadar yeşil amerikan dolarıyla dolmuş. Bu nasıl iştir.

*Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi ömrü bitmiştir. Peki bundan nasıl kurtulacağız. Türkiye'de yolsuzluk ve rüşvet yayınlaşmıştır.  Adalet ve Kalkınma Partisi'nin adı Aldatma ve Kandırma Partisi'dir. Şimdi yeni bir ismi daha var Aileyi Kalkındırma Partisi'dir. 17'sinde bir gencecik oğlu gemiciliklerden filolar kurdu.

UKRAYNA GİBİ OLMAYALIM

*Tunus gibi olmayalım... Mısır gibi olmayalım... Suriye gibi olmayalım. Ukrayna gibi olmayalım. Türkiye'de sosyal kargaşa yavaş yavaş hızlanır arkasından süreklilik kazanırsa çatışmaya doğru ülkeyi götürür. Türkiye'de bunu körükleyenler var. Etnik ve mezhep temelli ayrışmayı körükleyen tahrik edenler var. Bunlar için çok dikkatli olmalıyız. Bunları 17 Aralık'tan beri söyleyip duruyorum. Bakın silahlar patlar hale geldi. Bunlar ajan provakatörlerinin işinin başlangıcıdır.

BERKİN'İN, BURAKÇCAN'IN HESABINI VER

*Sayın Başbakan! Berkin'in hesabını ver, Burakcan'ın hesabını ver, şehidimizin hesabını ver. Bunların hepsi döner döner başında patlar. Erdoğan'a algı için akıl verenler bu akıllarından vazgeçsinler. Sorunu demokrasi içinde çözelim. Sandıkla sokak arasında sarkaç gibi sallanıp durmayalım.

SOKAĞA DEĞİL SANDIĞA GİDİN

*Genç kardeşlerim onların anne ve babalarına sesleniyorum; sokak karanlıktır, sokak kirlidir... Gençlerimiz sokağa heves etmesinler. Sokakta bulunmayı üstünlük zannetmesinler bunlar gençliğin felaketi olur. Sokak yerine sandığı tercih etmeliyiz.