BIST 9.074
DOLAR 32,32
EURO 35,09
ALTIN 2.301,45
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli: Ne idüğü belirsiz bir adamın...

MHP yönetimi muhaliflerin kurultay çağrılarının ardından istihbarat örgütleri olduğunu mu düşünüyor? MHP kulislerinden sızan bilgilere göre, Devlet Bahçeli son Başkanlık Divanı'nda kurmaylarını uyardı.

Abone ol

MHP'de 1 Kasım'daki seçim yenilgisinin ardından parti içi muhalefetin başlattığı 'olağanüstü kurultay' çağrıları mevcut parti yönetimi tarafından kabul görmezken Bahçeli ve ekibinin tepkileri de giderek sertleşiyor.

Bahçeli ve ekibinin, kurultay çağrılarının arkasında "anayasa değişikliği ve başkanlık sisteminin halka dayatılması ve partinin karıştırılmasını amaçlayan istihbarat örgütünün olduğu" düşüncesi üzerinde durduğu belirtiliyor.

Cumhuriyet'in parti kulislerinden aktardığı haberine göre, Devlet Bahçeli'nin, son Başkanlık Divanı toplantısında, parti içindeki kurultay baskılarına ilişkin, "Bir takım gayretler duyuyoruz. MHP'nin karıştırılmasına müsaade etmeyeceğiz" dediği belirtiliyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçli

NE İDÜĞÜ BELİRSİZ ADAMIN...

Bahçeli'nin aynı toplantıda, "Arkasına baktığımızda Türk düşmanı olan, MHP'ye husumet besleyen üç beş köşe yazarı, ne idüğü belirsiz adamın sözleriyle görevi bırakmam" şeklinde çıkış yaptığı da öne sürülüyor.