BIST 9.645
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.434,25
HABER /  SEÇİM

Devlet Bahçeli'den masa açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kastamonu mitinginde çözüm sürecini eleştirdi, müzakere masasına ne olacağına ne olacağını söyledi

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP iktidarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatana ihanet suçundan yargılanacağını söyledi.

HDP ile AK Parti arasındaki müzakere masası tartışmalarına Bahçeli de katıldı. MHP lideri, iktidarları döneminde müzakere masasını tarafların başına yıkacağını açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Kastamonu mitinginde konuştu. Bahçeli'nin gündeminde PKK'ya taviz vermekle suçladığı hükümet ve Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı.

Bahçeli Hükümet ile HDP arasındaki Dolmabahçe mutabakatına sert tepki gösterdi. Kent merkezinde halka seslenen Bahçeli, şunları söyledi:

"Hainlerle düşüp kalkan Türkiye'nin güvenliğini felç eden iktidar tehdit görülmeyecek midir?  Erdoğan'a sesleniyorum. Davutoğlu'na diyorum. Kastamonu'da tavizsiz duruşu görün gelin milli yüreklerin tepkisini dinleyin.

MASA BAŞLARINA YIKILACAK

Türkiye İmralı, Kandil, Beştepe AKP ihanet ve melanet üçgeni içine hapsolmuştur. MHP iktidarında müzakere masası bunların başına yıkılacaktır. Rol alan siyasetçilerden ve bürokratlardan adalet önünde hesap sorulacaktır.

İHANETİN BEDELİNİ ÖDEYECEK

PKK ile müzakerelerin baş aktörü olan Erdoğan anayasa suçu işlemiştir. Bu süreçteki konumu vatan ihanet konumunda görülecek ve gereği teredüttsüz yerine getirilecek. MİT eski müsteşarı da ihanetin bedelini ödeyecektir.

ANTARTİKA'YA GİTMESİ AN MESELESİ

Erdoğan'ın dünya üzerinde gitmediği ülke kalmamıştır. Gitmediği bir Antartika kalmıştır ki yakında oraya gitmesi de an meselesidir. Hırsıza karşı bizimle yürü Kastamonu, teröre ve hain isteklere karşı bizimle yürü Kastamonu.

DAVUTOĞLU'NA TÜRKMEN TEPKİSİ

Sen Türkmenleri öldürenleri ağırlarken Kerkük'te Tuzhurmatu'da öldürülenlere biz yas tutuyorduk. Sen Barzani'yle kucaklaşırken, Türkmen katilerine sevgi gösterisi yaparken biz yardım konvoylarını sana rağmen ulaştırıyorduk. Sen kim Türkmenlerden bahsetmek kim?"