BIST 9.710
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.427,30
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Bahçeli Erbakan için 'Hocamız' dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'a Allah'tan rahmet, Türk Milleti ve Milli Görüş mensuplarına baş sağlığı diledi

Abone ol

Aydın'ın Ortaklar ilçesinde belediyenin toplu açılış törenine katılan Bahçeli, Ortaklar'ın MHP'yi uzun yıllardır bağrına bastığını ifade etti.

Bahçeli, MHP'nin kazandığı belediyelere ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek, ''Bu geziler sırasında görülmekte ki kıt imkanlarla, azim ve kararlılıkla, halkına neyi vaat etmişse onu yerine getiren yöneticilik anlayışıyla MHP'nin kazandığı belediyelerde üstün başarılar gözlemlenmekte''dedi.

ERBAKAN'IN VEFATI

Aydın program kapsamında Germencik, İncirliova, Söke ve Akyeniköy'e de gitmeyi planladıklarını ancak çok acı ve üzüntü verici bir haber aldıklarını anlatan Bahçeli, şöyle devam etti:

''Türk milletinin yetiştirdiği değerli evladı, Türk siyasi hayatında mümtaz yeri bulunan Milli Görüş hareketinin kurucusu ve onun şekillendirdiği siyasi partilerin genel başkanı, lideri sayın Erbakan Hakkın rahmetine kavuşmuş. Sayın Hocamıza Cenab'ı Allah'tan rahmet, büyük Türk milleti ve Milli Görüş mensuplarına baş sağlığı diliyorum.

Bu mümtaz şahsiyeti anmak ve son görevi yerine getirmek amacıyla ziyaretlerimizi Ortaklar'da iptal edip Ankara'ya dönmek istiyorum.''