BIST 9.625
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.496,86
POLİTİKA

Bahçeli bombayı patlattı! AK Parti ile birlikte...

MHP Lideri Devlet Bahçeli 2019 Cumhurbaşkanlığı seçilerinde AK Parti ile birlikte hareket edeceklerini açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2019 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve HDP'nin birlikte hareket etmesi halinde MHP'nin AK Parti ile birlikte hareket edeceğini açıkladı. Bahçeli MHP'nin baraj sorunu olduğu yönünde değerlendirmelere de sert çıktı. Geçen hafta yaptığı seçim barajının düşürülmesi konusundaki açıklamarından sonra bazı çevreler tarafından hikayeler uydurulduğunu ifade etti.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki; 2019 seçimleri tek adamdan olanlar, demokrasiden olanlar olarak ikiye ayrılacaktır. Önümüzdeki siyasal süreçte bloklaşma sertleşirse CHP yanına HDP ve diğer yedeklerini alıp 16 Nisan'ın rövanşı için çalışmasına hız verirse MHP buna duyarsız ve tepkisiz kalmayacaktır.

AK PARTİ İLE İŞ BİRLİĞİ MESAJI

Bu bloklaşmaya cevaben 15 Temmuz'dan beri süregelen tutarlı duruşumuz korunacak siyasi pozisyonumuz tartışmasız muhafaza edilecektir. Partimiz 7 Ağustos ve 16 Nisan şuurunun gereği olarak AK Parti ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet etme sistemini 2019'da tam manası ile tesis etme maksadıyla sonuna kadar birlikte mücadelesini sürdürecektir.

Sitene Ekle
Etiketler