BIST 9.486
DOLAR 32,50
EURO 34,74
ALTIN 2.488,66
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli Ahmet Türk'e randevu verecek mi?

Eski Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmek istediğine Bahçeli'den yanıt geldi.

Abone ol

Eski Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk geçen günlerde tahliye oldu.Türk'ün tahliye olduktan sonraki ilk mesajı cezaevindeyken sağlık kendisi için 'tahliye edilmeli' açıklamasında bulunan Bahçeli'ye mesaj gönderdi.

Tahliye olduktan sonra Bahçeli'nin vicdani bir sorumluluğu yerine getirdiğini söyleyen Türk, "Bir parti hesabı yapmadan, vicdani sorumluluğu yerine getirdi. Kendisine teşekkür etmek istiyorum. İmkanım olursa kendisini ziyaret edeceğiz" dedi. Bahçeli Türkü'n bu talebine yanıt verdi.

TAHLİYE OLMASINDAN MEMNUNİYET DUYDUM

“Tahliye edilmiş olmasından memnuniyet duydum. Biz 2007 yılında TBMM'ye girdiğimizde orada bir çok siyasi parti vardı. Sayın Aysel Tuğluk hanımefendi ve Sayın Ahmet Türk bizim bulunduğumuz bölüme gelerek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

TÜRK'E RANDEVU VERECEK Mİ?

Farklı ideoloji de olsa, siyasette bunlar güzel şeyler. Çatışma ortamı da olsa insanlığı heba etmemek lazım. Böyle bir randevu talebi gelmedi. Olursa niye randevu vermeyelim?”