BIST 9.812
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.433,35
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli 22 gün sonra genel merkezde!

Kocaeli'nde özel bir hastanede geçirdiği kalp ameliyatının ardından bir süredir dinlenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mesaiye başladı.

Abone ol

Muhaliflerin kongre adımlarıyla sıkıntılı günler yaşayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ameliyat sonrası 22 gün sonra ilk kez Balgat'taki genel merkeze gitti. Bahçeli için Balgat'ta bulunan genel merkezin yollarına karanfiller döküldü.

Devlet Bahçeli, Kocaeli'nde özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuştu. Geçirdiği operasyon sonrası taburcu olan MHP lideri, doktorların da isteği üzerine bir süre Ankara'daki Bilken Otel'inde dinlendi.

Bahçeli için Ülkü Ocakları'da seferber oldu. Olcay Kılavuz ve beraberindeki gençler Balgat'a kadar yürüdü.

OTEL ODASINDA MUHALEFET GÜNDEMİ

Korumaları ve kurmaylarıyla zaman zaman istişare eden Bahçeli, muhalifleri de buradan adım adım takip etti. Son olarak Sinan Oğan, Koray Aydın ve Meral Akşener'in avukatları, genel merkezin kongre talebine olumsuz cevap verilmesi üzerine mahkemeye başvurmuştu.

KURMAYLARI KARŞILADI

MHP Genel Merkezi'nde sabah saatlerinde başlayan hareketlilik Bahçeli gelene kadar devam etti. Ülkü Ocakları'nın organize ettiği karşılamada, Bahçeli için yollara kırmızı karanfiller bırakıldı.