BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.421,26
MEDYA

Bahar Candan'ı o halde görünce gülmemek için zor durdular!

Bahar Candan Renkli Sayfalar programına konuk oldu. İlginç dans performansı ile dikkat çeken Bahar Candan, ekran başındakileri şaşırtıken, sunucuları güldürdü.

Bahar Candan Renkli Sayfalar programına damga vurdu. Açıklamaları, mimikleri ve dans şovuyla izleyenleri şaşkına çeviren İşte Benim Stilim kızı Bahar Candan, sunuculara da eğlenceli anlar yaşattı. 

Bahar Candan ile Kerimcan Durmaz kankaymış!

Kerimcan Durmaz ile ev paritleri yaptıklarını söyleyen Bahar Candan, 'O benim en iyi arkadaşım. Tabi programda saygı çerçevesi içinde hareket ediyoruz. Orada jüri üyemiz.' dedi. İlerleyen dakikalarda açıklamasına devan eden İşte Benim Stilim kızı, 'Nur Yerlitaş ile de evli olduğunu söyledi. İşte o açıklaması:

'Ben Nur Yerlitaş ile evliyim'

'İnsanlar yalnızca eşleriyle evlenmezler. Kitaplarla, filmlerle, insanlarla da evlenirler. Evlenmek bağlılıktır. Ben Nur Yerlitaş Hanımefendi ile evliyim. Onun aklıyla, adaletiyle, merhametiyle... Onu çok seviyorum.'

İlginç dansı ekran başındakileri şaşırttı

'Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe'nin şarkı söylediği sırada ilginç şekilde dans eden Bahar Candan, sunuculara da zor anlar yaşattı. Ekran başındakilerin şaşkınlıkla izlediği dans şovu sırasında, sunucular da gülmemek için kendilerini zor tuttu.'

Sitene Ekle