BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.491,09
HABER /  MAGAZİN

Bahar Candan ve Nihal Candan'ın babasına bakın!

Bahar Candan ve Nihal Candan Murat Boz ile basılınca yeniden gündem oldular. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin bugüne kadar hiç göstermedikleri babasının da görüntüleri çıktı.

Abone ol

Murat Boz ile basılan Bahar Candan bunu da reklama döktü. Bahar Candan'dan gelen son paylaşımlar arasında babasının görüntüleri de dikkat çekti. İşte instagram hesabından yansıyan Murat Boz paylaşımı ve Nihal ile Bahar Candan kardeşlerin babalarının görüntüleri.

Ablası Nihal Candan ile Bahar Candan geçen hafta Murat Boz ve Eser Yenenler ile alem görüntüleri ile medyanın diline düşmüşlerdi. Murat Boz 'alemi' yalanlarken Bahar Candan reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla instagramından bir video paylaştı. Video görüntülerde Murat Boz ile çıkan haberleri tablette görünürken o kendisine gelen saatin reklamını yapıyor. Bir diğer görüntüde ise yarı çıplak tuhaf bir kayıt yer alıyor. İşte Bahar Candan'ın Murat Boz'lu instagramdaki paylaşımı.

Bahar Candan ile Nihal Candan'ın örnek aldıkları anneanneleri. 

Nihal Candan ve Bahar Candan anneleri ile anneannelerine dair sıkça paylaşım yapıyorlardı. Ancak babalarının görüntüsünü hiç vermemişlerdi. İlk kez Bahar Candan babasıyla olan bu görüntüyü paylaştı. Merak edilen baba ortaya çıkarken Bahar Candan'ın babasına da photoshop yaptığı görüldü. Zira babanın ablası Nihal Candan ile olan görüntülerinde yüzü daha farklı.

 

Bahar Candan ve Nihal Candan'ın babalarının merak konusu olmasının sebebi onların bu skandallarına nasıl olup da sessiz kaldığıydı.

Nihal Candan'a güzellik merkezi açan baba, kızı Bahar Candan'ın da en büyük destekçisi...

Bahar Candan'ın instagramındaki Murat Boz paylaşımı