BIST 9.459
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.487,54
HABER /  MEDYA

Bahar Candan şoku birinci seçilmeyince yaptığına bakın!

İşte Benim Stilim birincisi Yeşim Aydın olarak açıklanınca Bahar Candan stüdyoyu terketti. İşte Benim Stilim'i kazanan isim olarak adı söylenmeyen Bahar röportaj da vermedi.

Abone ol

İşte Benim Stilim birincisi kim oldu yarışmayı kim kazandı sorusunun yanıt bulduğu gece Bahar Candan krizi yaşandı. Bahar Candan İşte Benim Stilim finalinde son ikiye kaldı.

Öykü Serter nefeslerin tutulduğu anda SMS oylama sonuçlarını aldı. Yeşim Aydın büyük bir heyecanla sonucu beklerken Bahar Candan kriz çıkaracak bir yüz ifadesi taşıyordu.

BAHAR CANDAN KAZANAMAYINCA YAYINI TERKETTİ

Kollarını göğsünde kovuşturan Bahar Candan, isim açıklanmadan önce görüşleri sorulunca "Benim asalet, ahlak, adalet birincisi benim zaten" dedi. bahar candan iste benim stilim finali terketti birincisi kim kazandiBahar Candan bu sözlerin ardından İşte Benim Stilim'i kazanan isim olarak Yeşim Aydın anons edilince şoke eden bir davranış sergiledi. Yeşim Aydın'ı kutlamadığı gibi arkasını dönen Bahar Candan 10 saniye içinde stüdyoyu ve yayını terketti.

Bahar Candan öylesine kızmıştı ki stüdyo arkasında röportajda da vermeden mekanı terketti. İşte Benim Stilim'deki Bahar Candan'ın kriz geçirip yayını terkettiği anların görüntüleri;