BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,00
ALTIN 2.322,99
MAGAZİN

Bahar Candan eski sevgilisi için yazdığı şarkıyı söyledi!

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan İşte Benim Stilim yarışmasının genç kızı Bahar Candan, eski sevgilisi için yazdığı şarkıyı konuk olduğu ikinci sayfa programında söyledi.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Bahar Candan, eski sevgilisi için yazdığı şarkıyı konuk olduğu Kanal D'deki '2. Sayfa' programında seslendirdi. Şarkı sözü yazabildiğini belirten Candan, 'Dondurma' şarkısının evrensel bir şarkı olduğunu da dile getirdi. Hatta bu şarkının ingilizcesinin yapılması gerektiğini vurgulayarak "Birçok insana birçok şey hissettirebilir" ifadelerini kullandı. 

BAHAR CANDAN KİMDİR? İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul’da doğdu.

BABASI DOÇENT DOKTOR: Aslen Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor.

Sesi, tarzı ve kendine has kişiliğiyle sık sık magazin sayfalarına konu olan Bahar Candan, Elizitm isimli Instagram hesabında iddialı paylaşımlarda bulunuyor. Instagram hesabının sadece elitlere yönelik olduğunu dile getiren Bahar Candan, sık sık bahsettiği babasını ise şu sözler anlatıyor: “Babam eğitimci olmasının yanında dinini yaşayan biri. Namaz kılan, oruç tutan, düşünceleri muhafazakâr bir insan.”

Sitene Ekle