BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.435,42
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bağış'tan CHP'ye duran adam göndermesi

AB Bakanı ve Başmüzekereci Egemen Bağış, 'Duran adam' eylemlerini eleştirerek CHP'ye göndermede bulundu.

Abone ol

İstanbul'da katıldığı "Kariyer Zirvesi" adlı etkinlikte konuşan AB Bakanı ve Başmüzekereci Egemen Bağış, 'Duran adam' eylemlerini eleştirdi.

Egemen Bağış, “Son 24 saatte Türkiye'de yeni bir fenomen başladı, yeni bir popülarite çıktı; duran adam. Şimdi duran adam arıyorsanız gidin CHP genel merkezine. Çok var onlardan. Ama madem ki bu duran adamı bu kadar tuttular, ben buradan anamuhalefet partimize bir çağrıda bulunuyorum. Bu 3 haftada yaşananlar gösterdi ki, bu millet sizin muhalefet etme becerinize güvenmiyor. Çünkü muhalefet yapmak isteyenler muhalefet partisi aracılığıyla fikirlerini ifade edemeyeceklerini anladıkları için bizzat kendileri sokağa döküldüler. Ama madem ki bu kadar popüler bir duran adam var, sizdeki duranlardan hepsinden daha popüler, gelin bu duran adamı CHP' nin başına geçirin siz de kurtulun memleket de kurtulsun" dedi.

"Değerli kardeşlerim onlar duradursun biz çalışmaya devam edeceğiz" diyen Bakan Bağış, "Biz bu milletin üç katı arttırdığımız milli gelirini daha da arttırıp 25 bin doları yakalayacağız. Biz dış ticarette 500 milyar dolar ihracatı yakalamak için hep birlikte omuz omuza daha çok çalışacağız. Biz inavasyonda, modern tıpta, modern ilimde, modern medyada, teknolojide dünyanın önde gelen ülkelerinden biri olmak için hep birlikte daha çok uğraşacağız. Çünkü biz durmak yok yola devam diyoruz" diye konuştu.