BIST 9.677
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.502,93
HABER /  GÜNCEL

Bağış ve CHP'li Çelebi'nin amele diyaloğu!

Yılbaşı için düzenlenen geceye misafir olan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ile Bakan Bağış arasında iginç bir diyalog yaşandı

Abone ol

Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği yılbaşı buluşmasında geceye, kendisine söz verilmediği için tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ile Bakan Bağış arasında yaşanan ilginç diyalog damgasını vurdu.

Geceye Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AB Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve çok sayıda davetli gazeteci katıldı.

Gecede 2012'nin başarılı ekonomi muhabirlerine plaket verildi. Plaketleri Zafer Çağlayan ve Egemen Bağış takdim etti. Gece, yapılan açılış konuşmalarının ardından verilen kokteyl ile sürdü.

YANLIŞ PARTİDEKİ DOĞRU ADAM

Gecenin ardından çıkışta bir araya gelen Bakan Bağış ile Süleyman Çelebi arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Geceye damgasını vuran diyalogda, Süleyman Çelebi kendisine salonda söz verilmediği için Bakan Zafer Çağlayan'a 'seneye gelmeyeceğim' diye tepki gösterdi. Bunun üzerine söze giren Bakan Bağış, Çelebi'ye hitaben; "Ben senin gibilere ne diyorum biliyor musun? Yanlış partideki doğru adamlar diyorum" diye seslendi. Bağış'ın sözlerine yanıt veren Süleyman Çelebi ise, "Ameleyiz biz, amele olarak devam edelim" diye yanıt verdi.

Bakan Bağış, Bakan Çağlayan ve Süleyman Çelebi, yaşanan ilginç diyalogun ardından makam araçlarına binerek buradan ayrıldı.