BIST 9.679
DOLAR 32,51
EURO 34,79
ALTIN 2.419,24
HABER /  GÜNCEL

Bağımsız Nurcular'dan AK Parti'ye destek!

Kendilerini bağımsız Nurcular olarak adlandıran bir platform, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'yi destekleme kararı aldı.

Abone ol
Yeni Asya Gazetesi'nden ayrılan Risale-i Nur Talebeleri ve kendilerini bağımsız Nurcu grupları olarak adlandıran Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri Risale-i Nur Talebeleri Platformu, 7 Haziran için kararını verdi. Platform istişare toplantısı sonrasında AK Parti'yi destekleme kararı aldı.

Güneydoğu ve "Doğu Anadolu Bölgeleri Risale-i Nur Talebeleri Platformu" AK Parti'yi destekleme kararı aldı. Seçimlerin ülke için çok önemli bir hale geldiğini belirten platform, Bediüzzüman'ın rehberliğinde bir karar aldıklarını açıkladı. İşte platformun yaptığı açıklamadan bazı başlıklar;

"OYUMUZU AK PARTİ'YE VERECEĞİZ"
 
Önümüzdeki 7 Haziranda yapılacak olan seçimin
 
1. Bugüne kadar elde edilen -yukarıda sayılan- bütün bu ve bunun gibi birçok müsbet neticelerin korunması,
2. Ehl-i imanın hizmetleri için oluşturulan iklimin sürdürülmesi,
3. Ülkemizin bu hızlı yükseliş trendinin artarak devam etmesi,
4. Mahzun ve mazlum İslam Dünyası'nın yegâne ümitlerinin kırılmaması adına büyük ehemmiyet taşıdığı düşüncesindeyiz.

Bütün bu sonuçları göz önüne getirip, büyük fotoğrafa baktığımızda, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri Risale-i Nur Talebeleri Platformu olarak; hiçbir şahsi, grup veya cemaat menfaati gözetmeden sadece ve sadece Din, Vatan ve Milletin selameti namına, yapılacak olan 7 Haziran 2015 Genel Seçiminde, Ak Parti'yi destekleyeceğimizi kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri Risale-i Nur Talebeleri Platformu
(Diyarbakır - Mardin - Şırnak - Siirt - Batman - Bingöl - Muş - Bitlis – Van – Ağrı, Silvan, Ergani, Çermik, Kulp, Bismil, Hani, Çüngüş, Kocaköy, Eğil, Kızıltepe, Midyat, Nusaybin, Mazıdağı, Cizre, Gevaş, Edremit, İpekyolu, Tuşpa, Çaldıran, Başkale, Gürpınar, Genç)