BIST 9.481
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.505,27
GÜNCEL

Bağdat Caddesi'ndeki tecavüze ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Kadıköy'deki tecavüz ve gasp iddiasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşılan güvenlik kamerası görüntülerinde, E.F.B. sokakta yürürken bir minibüsün yanında kısa süre durup hareket ettiği, daha sonra geri döndüğü görülüyor.


Daha sonra şüpheli C.A. ve E.F.B'nin bir apartmanın arka kısmına doğru yürümesi ve bu sırada şüphelinin genç kızın kolunu tutması görüntülere yansıyor.


Görüntülerde, yeniden bina önünden sokağa doğru yürüyen şahısların konuştuktan sonra ayrılmaları, E.F.B'nin hızlı adımlarla uzaklaşması yer alıyor.


Ayrıca, şüphelinin bir büfeden alışveriş yapması da kayıtlarda görülüyor.


Torpidonun üzerindeki kaşkol sayesinde yakalandı


Gasp Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmanın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Polisin, tecavüz ve gasp olayından yaklaşık 23 saat sonra şüpheliyi, aracının ön torpidosuna koyduğu bir futbol takımına ait kaşkol sayesinde yakaladığı ortaya çıktı.


Polisin kamera görüntülerinden minibüsü tespit ettiği ve Pendik bölgesine kadar takip etmesine rağmen bir türlü plakayı tespit edemediği belirtildi. Ancak görüntülerde, zanlının aracının torpidosunun üzerinde bir futbol takımına ait kaşkol bulunduğu tespit edildi.


Bunun üzerine Kartal ve Pendik bölgesinde yoğunlaştırılan aramalarda, park halindeki tüm minibüsler tek tek kontrol edildi. Sonunda, Pendik Doğu Mahallesi'nde, torpidosunda aynı kaşkol olan bir minibüs park halinde bulundu. Aracı kullanan Cengiz A.'nın bilgisine başvurmak isteyen polis, yaptığı üst aramasında genç kıza ait cep telefonunu buldu. Bunun üzerine Cengiz A.'nın gözaltına alındığı öğrenildi.

Sitene Ekle
Etiketler