BIST 9.080
DOLAR 32,47
EURO 35,18
ALTIN 2.326,11
POLİTİKA

'Bacaklarını kırın' diyen Soylu'dan ders niteliğinde sözler!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenenen 'Sporla Kal Güvende Kal' projesi açılışına katıldı.

Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) tarafından düzenlenen “Sporda Kal Güvende Kal” isimli bağımlılıkla mücadele programı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın ev sahipliğinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılımı ile gerçekleştirildi.

Programda konuşan Bakan Soylu sözlerine, "Türkiye'nin uluslararası arenada özellikle yalnız bırakıldığı ve terörle beraber üzerimize salınan uyuşturucu meselesinde kamuoyunun farklı kesimlerinden insanı elini taşın altına koymaya hazır halde görmek moral verdi" diyerek başladı.

''GECENİN 3'ÜN TELEFON ALDIN MI HİÇ''

''Bana bu konuda çok sert sözler söylediğim söyleniliyor.'' diyen Soylu, ''Gecenin bir yarısı bir annenin telefonuyla hiç kimse uyandı mı acaba? Boğaz'da ayak ayak üstüne at, ondan sonra 'bu bakan nasıl konuşuyor' diye eleştir, gazete köşende 'Bakana böyle sözler yakışır mı?' yazmaya çalış. Sana yakışır mı gecenin saat 3'ünde rahat yatağında uyurken, bir annenin bağımlı olan evladının yumruklarıyla dayak yemesi, sonrasında kendine gelince 'ben ne yaptım, nasıl el kaldırdım' diyen bir insana yardım eli uzatabilmeyi hayatında hiç düşündün mü de yukarıdan aşağı beni eleştirip, bu mücadeleyi yapan arkadaşlarımızı eleştiriyorsun? Ne söylerseniz söyleyin biz sonuna kadar mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sitene Ekle