BIST 9.676
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.504,19
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bacağından ısırılan AK Partili vekil bakın kim çıktı!

TBMM'de dün akşamki kavgada CHP'li milletvekilinin bacağından ısırdığı AK Partili vekilin kim olduğu ortaya çıktı. CHP'den eleştirilere yanıt gecikmedi.

Abone ol

TBMM Genel Kurulu tarihinin en set kavgalarından birine sahne oldu. CHP'liler kürsüyü işgal etti. Sandalyeler havada uçuştu, vekiller birbirini boğazladı, öyle ki burnu kırılan da vardı, ayağından ısırılan da...

KİMİN ISIRDIĞI TESPİT EDİLEMEDİ

Kamuoyu ve sosyal medya bacağı ısırılan milletvekililinin kim merak ediyordu. O kurbanın kim olduğu kısa bir süre anlaşıldı ama fail henüz tespit edilemedi. Bacağından ısırılan kişi AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta.

AK Partili Şamil Tayyar'ın CHP'ye yönelik sert eleştirisine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "O arbede sırasında kim eğilsin de kimin ayağını ısırsın." diye yanıt verdi.

MUHAMMET BALTA: MERAK ETMEYİN BÜTÜN AŞILARI YAPTIRDIM

TBMM Genel Kurulunda dün akşam anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri sırasında yaşanan arbedede CHP'li bir milletvekili, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'yı bacağından ısırdı.

Twitter hesabından bir fotoğraf yayınlayan Milletvekili Balta, “TBMM’de CHP’li milletvekili tarafından bacağımdan ısırıldım. Arkadaşlar merak etmeyin bütün aşıları yaptırdım” ifadelerini kullandı.

ŞAMİL TAYYAR'DAN SERT TEPKİ

Öte yandan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, kavgayla ilgili attığı tweetlerde CHP'li vekillere böyle yüklendi:

CHP'DEN YANIT: ŞAMİL TAYYAR'IN KENDİ KULAĞINI ISIRMASI MÜMKÜN

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, dün akşam yaşanan kavgayla ilgili basın toplantısı düzenledi, eleştirilere yanıt verdi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamir Tayyar'ın, AK Parti'li bir milletvekilinin dünkü kavgada ayağının ısırıldığına yönelik tweetinin sorulmasına Özel, "Dün büyük bir arbede yaşandı. O arbede sırasında kim eğilsin de kimin ayağını ısırsın. Tayyar, bir ayaktaki üzücü, yaralanma görüntüsü üzerinden utanmadan, sıkılmadan, 'ne dersem ne kadar çok kişiyi yanıltırım, kendi rekorumu kırarım' diye bir algı operasyonu yapıyor. Ayağındaki görüntü olan milletvekillerine bunun nasıl olduğunu sorun. Bir milletvekili 'o arbedede eğildi, ayağımı ısırdı derse' gelsin Tayyar da beni ısırsın. Bu kadar inanılmaz, büyük yalanı bir milletvekili nasıl atabildiğine inanamıyor. Öyle bir şey mümkünse o zaman Tayyar'ın kendi kulağını da ısırması mümkündür." karşılığını verdi.

Herkesin şaşkınlıkla karşıladığı olayı AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş "Biz TBMM'de milletvekillerinin olduğunu tahmin ediyorduk ama milletvekili dışında da mahlukatın var olduğunu, bugün bir milletvekilimizin ayağından ısırılmasıyla gördük." sözleriyle değerlendirmişti.