BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.487,32
HABER /  MAGAZİN

Babası Polat'a müridinin kızını aldı!

Kendisinden 21 yaş küçük Nagehan Kaşıkçı ile evlenen Necati Şaşmaz'ın tanışmalarının görücü usulü olduğu öğrenildi

Abone ol

Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’ın(41) kendisinden 21 yaş küçük Nagehan Kaşıkçı ile nikah masasına oturması magazin gündemine bomba gibi düştü. Muhteşem Yüzyıl'ın Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu ile 1 ay önce ayrılan Şaşmaz, 1 ay içince nikah masasına oturdu.

Üniversite 3. sınıf öğrencisi olan Nagehan Kaşıkçı ile evlenen Necati Şaşmaz’ın evliliklerinin görücü usulü olduğu öğrenildi. İşte ikilinin evliliklerinde dikkat çekecek o ayrıntılar....

BABA OLAYA EL ATTI

Necati Şaşmaz’ın babası Elazığ-Harput merkezli Kadiri Tarikatı’nın şu anki şeyhi olan baba Abdulkadir Şaşmaz yıllardır görüştüğü müritlerinden olan Ahmet Kaşıkçı’nın kızı Nagehan’ı oğluna uygun gördü. 

KAYNANASINDAN DA BÜYÜK

Eşinden tam 21 yaş büyük olan 41 yaşındaki Necati Şaşmaz'ın; kayınvalidesi Mukaddes Kaşıkçı'dan yaşça büyük olduğu öğrenildi.

POLAT HAYRANIYDI

20 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı’nın öğrenim gördüğü okullardaki arkadaşları twitter’dan “Nagehan tam bir Kurtlar Vadisi, Polat Alemdar fanıydı” şeklinde yorumlar yaptılar.

KURTLAR VADİSİ BAŞLADIĞINDA 11 YAŞINDAYDI

Necati Şaşmaz 21 yaş küçük olan Nagehan Kaşıkçı 2003 yılında yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi’nin ilk döneminde 11 yaşındaydı.

necati-şaşmaz-balayi.jpg

NEDEN 12.12.12?

Nikahın 12.12.12’de olmasının nedeni ise Şaşmaz’ın annesi ve babasının da 12.12 tarihinde evlenmiş olması. Şaşmaz, düğün çıkışında “Hazırlıklı bir şekilde, planlı programlı gerçekleşen bir düğün oldu. Tarihini özellikle istemiştim, anne ve babamın evlilik tarihleri de 12/12’ydi” dedi.

necati-şaşmaz-düğün.jpg

EVLENDİKLERİNİ İNTERNETTEN ÖĞRENDİ

Necati Şaşmaz'ın 1,5 yıldır beraber olduğu ve 1 ay önce ayrıldığı Muhteşem Yüzyıl'ın Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu evlilik haberlerini gece internette tesadüfen gördü. Ağlamaktan gözleri şişen Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl'ın çekimlerine gidemedi.