BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.299,10
HABER /  GÜNCEL

Babanın mide kaldıran iğrençliği

Adana'da 15 yıldır aranan çoban bulundu. İki çocuk babanın yaptıkları ise akıl almayacak nitelikte!

Abone ol

Adana'da 15 yaşını doldurmayan öz kızına cinsel istismarda bulunmak ve üvey kızını da öldürmek suçundan aranan çoban 50 yaşındaki E.Y., 15 yıl sonra yakalandı.

Bilecik’in Çakırpınarı Köyü'nde çobanlık yapan E.Y., iddiaya göre 1995 yılında, öz kızı N.Y.'ye ‘cinsel istismarda bulunduğu', bir süre nikahsız yaşadığı R.T.Y.'nin kızı E.Y.'yi öldürdüğü iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Suçlamaların ardından izini kaybettiren E.Y., Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Bilecik'te yakalanarak Adana'ya getirildi. Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan E.Y., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. 3 çocuk babası olduğunu ve 1994 yılında resmi nikahlı eşi Habibe'den boşandığını belirten E.Y., “5-6 ay sonra bir akrabası bana Raziye isimli bir bayan getirdi. Yanında 5-6 yaşlarında bir çocuk vardı. Bir hafta kadar kaldı. Beni zengin sanmışlar. Benim zor geçindiğimi öğrenince bir sabah çekip gitti. Hatta başlık parası dahi istemişlerdi. Ben de para olmayınca vermedim” dedi.

Kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia edilen kızı ile 15 yıldır görüşmediklerini söyleyen E.Y., “Nerede olduğunu bilmiyorum. Kızım N.'nin ırzına geçip kızlığını bozmadım. Böyle bir suçlamayı kabul etmiyorum. Mümkün değil. Benimle uğraşmak için dayıları söyletmiş olabilir. E. de annesi ile birlikte gitti. Ben kendisini öldürmedim. Münkün değildir. Benim şimdiye kadar kimseyle kavgam olmamıştır. Ben karıncayı dahi öldürmem” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, E.Y.'nin tutuklanmasına ve N.Y. ile R.Y.T.'nin dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi. Bu arada öldürüldüğü iddia edilen E.Y.’nin hala kayıp olduğu, cesedine de rastlanmadığı