BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.425,95
HABER /  GÜNCEL

Babanın en acı teşhisi!

Tekirdağ Çorlu'da bulunan 21 yaşındaki Deniz Vural'a ait ceset babası tarafından teşhis edildi.

Abone ol

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi'ndeki Çeşme Deresi'nde dün bulunan cesedin 21 yaşındaki Deniz Vural’a ait olduğu saptandı.

Kayıp başvurularını inceleyen polis haber vermesi üzerine hastaneye gelen Hüseyin Vural, oğlunu üzerindeki kıyafetlerden tanıyarak teşhis etti.

OĞLUNU AYAKKABI VE KIYAFETİNDEN TANIDI

Çorlu Çoban Çeşme Mahallesi’ndeki Çeşme Deresi kenarında kartopu oynayan çocuklar,

emrah-vural.jpg

derenin üzerinde hareketsiz yatan bir kişi olduğunu görünce durumu yakınlarına bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, 25-30 yaşlarındaki erkek cesedini itfaiye yardımıyla sudan çıkardı. Üzerinden kimlik bilgilerini belirleyecek belge çıkmayan ceset, polis ve savcının yaptığı inceleme ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Soruşturma başlatan polis ekipleri kayıp başvurularını değerlendirdi. Yapılan incelemede geçen hafta oğlunun kayıp başvurusunu yapan Hüseyin Vural’a haber verildi. Çorlu Devlet Hastanesine gelen Hüseyin Vural’a bulunan ceset gösterilerek teşhis yapılması istendi. Oğlunu kıyafet ve ayakkabısından tanıyan baba Vural, gözyaşlarına boğuldu.

Deniz Vural’ın 3 yakın arkadaşı da polis ekiplerince sorgulandı. İfade veren arkadaşlarından R.İ., geçen hafta Deniz Vural ile oturup sohbet ettiklerini ve gece evine gitmek için yanından ayrıldığını ertesi gün ailesinin aramasıyla Deniz’in kayıp olduğunu öğrendiğini söyledi. Soruşturma sürdürülüyor.