BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.324,84
HABER /  MAGAZİN

Babamın Günahları Yeşim Melisa Sözen kimdir sevgilisi çok tanıdık

Star Tv'nin ilgiyle beklenen dizisi Babamın Günahları birinci bölüm fragmanı geldi. Babamın Günahları'nda Yeşim karakterini canlandıracak oyuncu Melisa Sözen hemen ilgi çekiyor. Peki Melisa Sözen kimdir aslen nereli?

Abone ol

Başrollerini Kadir Doğulu ile Melisa Sözen'in paylaştığı Babamın Günahları'nın henüz başlama tarihi belli olmadı fakat oyuncular ve fragman geldi. Babamın Günahları dizisinde Yeşim karakterini canlandıracak olan oyuncu Melisa Sözen'in özel hayatına ve biyografisine yakından bakalım.

Çemberimde Gül Oya dizisiyle adından sıkça söz ettiren Melisa Sözen uzun süredir ara verdiği ekranlara geri dönüyor. 32 yaşındaki güzel oyuncu Babamın Günahları'nda Yeşim karakterini canlandıracak.

2013 yılında Alican Yücesoy ile evlenen fakat bir yıl bile evli kalmadan boşanan Melisa Sözen, şu anda Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin ile aşk yaşıyor.

İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu yeteneğiyle dikkat çekiyor ve 14 yaşında 7 Kocalı Hürmüz oyunuyla sahnelere adım atıyor. Birçok tiyatro ve dizilerde oynayan Melisa Sözen, en son olarak Bir Varmış Bir Yokmuş'da yer almıştı. 

İnstagram'ı sık kullanan Melisa Sözen, sevgilisi Harun Tekin ile fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmiyor.