BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.326,66
HABER /  GÜNCEL

Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanı!

Babam ve Ailesi 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin sevilen dizisi Babam ve Ailesi yeni bölüm detayları ve son bölüm özeti haberimizde.

Abone ol

Babam ve Ailesi 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de Pazartesi akşamları ekrana gelen Babam ve Ailesi son bölümde, Macide Hanım tutuklu olan oğlu Kemal'in ziyaretine geldi.  Son bölümde yine Kadir şirketi bastı ve önemli belgelerin geleceğini, bu sayede Macide Hanım'ın yok olacağını söyledi. Peki Pazartesi günü Babam ve Ailesi'nde neler olacak? Babam ve Ailesi yeni fragmanı ve detayları haberimizde.

BABAM VE AİLESİ 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Babam ve Ailesi'nin başrollerinde Ayça Bingöl, Bülent İnal ve Ceyda Düvenci yer alıyor. Babam ve Ailesi 12. yeni bölümü ile 5 Aralık 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.

BABAM VE AİLESİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Babaannesi yüzünden iş yerinden çıkartılan Kadir'i yeni iş yerinde bir sürpriz beklemektedir. Kendisine kurulan tuzaktan habersiz olan Hasret’in yolu ise Tarık'la yeniden kesişir. Tarık, Hasret'e iş teklif eder. Hasret, tam her şey yoluna giriyor diye düşünmeye başlamıştır ki kötü bir sürprizle karşılaşır. Üstelik yardımına hiç ummayacağı insanlar koşacaktır. Nilgün, Ahmet'ten şirkette olanlar ve Kemal'in üzerine görünenlerle ilgili yardım ister. Ancak bu görülmede Ahmet’in söyledikleriyle sarsılır. Bu esnada Fadıl'la Macide'nin ortaklığı iyiden iyiye pekişir. Ahmet, kimsenin ummadığı sırlara ulaşır.

BABAM VE AİLESİ KONUSU

Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

BABAM VE AİLESİ OYUNCULARI