BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,01
ALTIN 2.323,40
HABER /  EKONOMİ

Babacan her sektöre 5 dakika ayıracak

TOBB bünyesinde faaliyet gösteren 60 sektörün temsilcisi, 4 Mart'ta düzenlenecek 'Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası'nda Babacan ile bir araya gelecek

Abone ol

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde faaliyet gösteren 60 sektörün temsilcisi, 4 Mart'ta düzenlenecek "Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası"nda Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile bir araya gelecek.

HER SEKTÖRE 5 DAKİKA

TOBB'dan alınan bilgiye göre, aralarında kimya, enerji, eğitim ve perakendenin de bulunduğu sektör temsilcileri, sorunları ve çözüm önerilerini 5'er dakikalık sürelerle Babacan'a aktaracak.

Toplantının, kredi kartlarıyla yapılan satışlardaki taksit sınırlamaları ve benzeri güncel konularla ilgili sektörlerin görüşlerinin iletilmesine de olanak tanıyacağı öğrenildi.

TÜRKİYE SEKTÖR MECLİSİ

Türkiye Sektör Meclisleri, sektörel şuraların hazırlıkları kapsamında öncelikle kendi içlerinde görüştükleri ve karara bağladıkları sorunlardan en önemli 5 tanesini seçerek bu sorunları açıklıyor ve çözüm önerilerini geliştiriyor.

Sorunlar ve çözüm önerileri, bir kitap halinde basılıyor ve hazırlanan kitap, hem katılımcılara hem de ilgili kamu kurumlarına ulaştırılıyor.