BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.496,55
MEDYA

Baba Candır 37. bölüm 2. fragmanı

Baba Candır dizisi 37. yeni bölümüyle 8 Mayıs 2016 Pazar akşamı TRT 1'de olacak. Baba Candır'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Baba Candır 37. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 8 Mayıs 2016 Pazar akşamı TRT 1'de...


Salih; Ece ve Haluk’un kendinden habersiz yüzük taktıklarını duyunca sinirlenir ve Haluk gelip Ece’yi isteyene kadar Ece’nin yüzüğünü takmasına izin vermez. Emrecan ve Ceylan, Rüzgar’ın yardımıyla kafeyi devralır. Emrecan hayallerinin peşinden koşarken Ceylan’ın onun için kendi hayallerinden vazgeçtiğini fark eder. Haluk’un annesi Bahar, Haluk ile yüzleşip ondan af dilemek ister ama cesaret edemez ve Ece’den yardım istemeye karar verir. Damla şirkette işe başlar. Bu durum Damla ile Ece’nin arasının iyice gerilmesine sebep olur. Damla; Hasan ile Nermin’in arasını yapıp şirkete varis olmak ister bu yüzden Hasan’a Nermin’i tavlaması için taktikler verir. Salih’in unutkanlıkları günlük hayatını etkilemeye başlar. Çelik ailesinin evine ortalığı karıştıracak yeni bir misafir gelir.


Ece Haluk ile annesini barıştırabilecek mi? Emreca,n Ceylan’ın hayallerine kavuşması için ondan vazgeçecek mi? Eve gelen yeni misafir kim olacak?

Sitene Ekle
Etiketler