BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.422,54
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım'ın bu mesajı kime?

Bugün mahkeme salonunda adeta döktüren Aziz yıldırım'ın söylediği bir söz mesaj olarak algılandı. Peki o mesaj kime gitti?

Abone ol

"Futbolda şike" yaptığı iddiasıyla 3 Temmuz'da gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün yine hakim karşısındaydı.

Hakkındaki iddialara çok çarpıcı cevaplar veren, bununla da yetinmeyip iddiaları delillerle çürütmeye çalışan Aziz Yıldırım, İbrahim Akın'a şike parası verdiği ve Emenike'yi 9 trilyon para karşılığı bağladığı iddialarını anlatırken ağzından mesaj niletiği taşıyan sözler döküldü.

Aziz Yıldırım, konuşmasının bir bölümünde olaylara değinirken, Aziz Yıldırım: "Ben 10 sene de yatarım, suç atmak kolay. Bizi atsınlar, ama Fenerbahçe aklanacak. 105 yıllık kulübe dokunmasınlar, Fenerbahçe Türkiye'dir. Beraat falan istemiyorum. Bizi zaten tarih yargılayacak. Sonunda 'birşey yok' diyecek herkes, ama leke kalacak. Bu lekeyi temizlemenizi istiyorum. Tek istediğim Fenerbahçe'nin temize çıkması" diyerek masum olduğunu dile getirdi..

ve ekledi:

"Doğru bildiğimi hep söyleyeceğim. Bazı arkadaşlar kadar secdeye başım değmese de onlardan daha vicdanlıyım."

Peki Aziz Yıldırım'ın isim vermeden "Bazı arkadaşlar" diyerek "Vicdansızlık" ve "Yalancılık"la suçladığı kişi veya kişiler kimler?

O isim, Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'dan başkası değil..

Hatırlanacağı üzere, Aziz Yıldırım cezaevi sürecini anlatırken Aydınlar'ı sert sözlerle eleştiren açıklamalara imza atmış ve "Benim hayalim Fenerbahçe Kulübü'ne başkan olmaktı" diyen Aydınlar'a cevaben, "Asla başkan olamayacaksın" diyerek kulübün resmi internet sitesi üzerinden mesaj göndermişti..

Yıldırım, bir süre önce Umre'ye giden ve 5 vakit namaz kıldığı yakın dostlarınca ifade edilen Mehmet Ali Aydınlar'ı bu sözlerle hedef aldığı iddia edildi. Yıldırım bunun daha öncesinde ise Aydınlar'ın avukatını kendisine göndererek, "Fenerbahçe'yi küme düşürmeyeceğim" diye mesaj yolladığını, kendisinin ise avukatı kovduğunu açıklamıştı.

Yıldırım gibi Rıdvan Dilmen de Mehmet Ali Aydınlar'ın dindar biri olduğunu, Umre'ye gittiğini söylemiş ama aynı ismi yalan söylemekle itham etmişti..



O video: