BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.434,74
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım meydan okudu

Şike soruşturması sebebiyle tutuklu olarak yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Şike ve teşvik soruşturması kapsamında 10 Temmuz'dan bu yana tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi'nde TRT Spor yorumcusu Oğuz Tongsir'e çarpıcı açıklamalar yaptı.

TRT Spor'da yayınlanan Futbol Ateşi programında Aziz Yıldırım'a yaptığı ziyaretin detaylarını anlatan Tongsir, görüşmeyi şu şekilde aktardı:

"Aziz Yıldırım'ı son derece sağlıklı ve moralli gördüm. Üzerinde Fenerbahçe eşofmanı vardı. Hayli bakımlıydı. Biraz kilo vermiş gibiydi. Sordum, 'Cezaevinde yemekler pek iyi değil. O yüzden kilo vermiş olabilirim' dedi. Tansiyonu 7-13'müş. 'Ya şeker hastalığı ne durumda?' diyecek oldum, 'Moralim bozulmasın diye şekerimi ölçmüyorum' karşılığını verdi."

MAHKEME CANLI YAYINLANSIN

 Herkesin merak ettiği konulardan biri de yeni yasadan sonra serbest kalıp kalmayacağıydı. Bunu da sordum Başkan'a. Aziz Yıldırım umursamaz bir tavır takındı. Şu cevabı verdi:

"Yeni kanun umurumda değil. Ne olur bilemem. Bildiğim tek şey, bir lider olarak ben yere sağlam basmak zorundayım.' Daha çok şey konuştuk, 'Bunlar aramızda. Tamam mı?' diye sordu. 'Tabi ki tamam' dedim. 'Aramızda' dedi ama Aziz Yıldırım bir mesaj iletmekten de geri kalmadı. Hayli ilginç bir mesajdı bu: 'Beni bir statta yargılasınlar. 40 bin kişilik bir statta olsun bu mahkeme. Hatta isterlerse Fenerbahçeli seyircileri de içeri almasınlar. Belgelere dayanarak bana istediklerini sorsunlar. Ben hepsine teker teker cevap vereceğim. Hatta bütün televizyonlar bu davayı canlı olarak yayınlayabilirler."