BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,20
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aziz Kocaoğlu zafer yürüyüşünde

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. yıldönümü nedeniyle İnönü Caddesi’nde düzenlenen yürüyüşe katıldı.

Abone ol

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıldönümü nedeniyle İnönü Caddesi'nde düzenlenen yürüyüşe katıldı.

CHP Karabağlar ilçe örgütünün organize ettiği ve binlerce İzmirli'nin de ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla yer aldığı Zafer Yürüyüşü Güzelyalı Tansaş önünden, Askeri Hastane'ye kadar devam etti.

CHP İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel, Hülya Güven ve Oğuz Oyan'ın yanı sıra CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu ve Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş'ın da katıldığı yürüyüş büyük bir coşkuya sahne oldu. Marşlar ve sloganlar eşliğinde, yürüyen korteji evlerindeki vatandaşlarda balkonlarından Türk bayrakları sallayarak selamladı.

Yürüyüşün tamamlanmasının ardından katılımcılara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 18 Mart zaferinin tarihi önemine değinerek, "Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bize bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü veren tüm atalarımızın, tüm şehit ve gazilerimizin ruhu şadolsun" dedi. Başkan Kocaoğlu, konuşmasının sonunda topluluğun "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganına eşlik etti.