BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14
GÜNCEL

Aziz Kocaoğlu: 'CHP ülkeyi nasıl yöneteceğini bilmiyor'

Aziz Kocaoğlu, 'CHP, Türkiye'yi nasıl yöneteceğini bilmiyor. Türkiye'nin sorunlarından nasıl kurtulacağına dair bir yol haritası belirlememiştir' dedi.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin politika yapacak bir mutfağının olmadığını belirten Kocaoğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi benim partim, bugüne kadar Türkiye'yi nasıl yöneteceğini, Türkiye'nin belli başlı ana problemlerinin neler olduğunu ve bunların nasıl tedavi edilip, çözüm üretilip ülkenin refaha çıkartılacağı o sorunlardan kurtulacağı bir yol haritası belirlememiştir. Ekonomide ne yapmak lazım, terörde ne yapmak lazım, dış politikada ne yapmak lazım ve ülkeyi nasıl yöneteceğini bilmiyor.

"AYNI ŞEYLERİ SÖYLEYEREK FARKLI BİR SONUCA ULAŞMAYI BEKLEMEK DOĞRU DEĞİL"

Bu partinin politika üretecek bir mutfağı yok. Mutfak olmadan aklın ve bilimin rehberliğinde bilenlere sormadan arama konferansları yapmadan, halka gitmeden çözüm üretemezsiniz. Aynı şeyleri söyleyerek, aynı şeyleri yaparak farklı bir sonuca ulaşmayı beklemek doğru değil" ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle