BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,74
ALTIN 2.493,49
HABER /  GÜNCEL

Aziz Kocaoğlu, Başbakan'ın katıldığı töreni terk etti

İzmir'de, Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı açılış töreninde kürsüye çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, aleyhine slogan atılınca, vatandaşlara sitem edip töreni terk etti.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması öncesinde kürsüye çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, aleyhine sloganlar atılması ve 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganlarının yükselmesi üzerine sitemde bulunarak töreni terk etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve  Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ortaklığında hayata geçirilen toplu taşıma sistemi İZBAN'ın Selçuk hattının dün yapılan açılış töreni sırasında Başbakan Yıldırım  Binali Yıldırım'dan önce kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı  Aziz Kocaoğlu'na vatandaşların olumsuz sloganlar atması üzerine gerginlik yaşandı.

"BU YAPTIĞINIZ KIRKI GEÇTİ"

Törene katılan  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı  Aziz Kocaoğlu da konuşmasında "Bu projenin anası da babası da İzmir Büyükşehir Belediyesi'dir, uygulayıcısı Başbakan'dır. Ayıptır, ayıptır, bu yaptığınız 40'ı geçti. Bu yaptığınız kırkı geçti. Ben  Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşıyım. Ben sizlerin oylarıyla, yüzde 56 oy almış belediye başkanınızım. Siz nezaket kuralları içinde beni dinlemek zorundasınız. Bu proje Sayın Başbakanımız kadar benim projemdir. Buna göre davranılması ve adam gibi durulması gerekmektedir. Adam gibi durmaya çağırıyorum, adam gibi durun, hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.