BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89

Aziz Başkan yeni bir Alex getirecekmiş!

Fenerbahçeliler, aldığı hazzın, yaşadığı mutluluğun, yaşanan şampiyonlukların, takılan yeni yıldızların... kanıtını görmek istiyor. Sahamızdaki maçlarımız hüzünle sonuçlanıyor. Yıllarca büyük başarılar elde eden Aziz Başkan'ın hep rahatsızlık verdi.

Biz Fenerbahçeliler artık kalbimizin aldatılmasına doyduk. O yüzden, Aziz Başkan'ın "Alex'ten daha iyi bir yıldız transfer edeceğiz" sözü bize inandırıcı gelmiyor. 
Aziz Başkan'ın ağzından bu sözleri işittiğimde, normalde sevinmem, mutlu olmam gerekiyordu. Ama sevinmedim, sevinemedim. Çünkü, Aziz Başkan'ın 3 Haziran'a az bir zaman kala, kalbimizi aldatma tercihinde bulunduğunu görebiliyorum.

Üzgünüm...
Aziz Başkan'ın ettiği sözler bizi sevindirmiyor. 
Sevindirmediği gibi, kötü hissettiriyor. 
" (...) Alex'den daha iyi bir yıldız."
Alex'in celladı olan birinin, bu konuşmayı yapması tuhaf değil mi? değil. Aman kalsın, yeni bir yıldız falan istemiyoruz, zira korkuyoruz.  "Alex'ten daha iyi bir yıldız"ı getirip, sonra da kovacağından, bir daha da adını anmayacağından, hatta adı geçtiğinde tüylerinin diken diken olacağından korkuyoruz.
İyisi mi Aziz Başkan, gel 3 Haziran'da bizi ışıksız bırakma. Fenerbahçeliler olarak, biz huzuru Ali Koç'ta buluyoruz artık.
Hakkın bâki sevgili Aziz Başkan!
Yıllardır karşı koyamadığımız bir cehennemi yaşıyoruz. Herkesle, her şeyle kendin için değil, Fenerbahçemiz için kavga ettin. FETÖ'nün Fenerbahçe'yi ele geçirmesine izin vermedin, sana yapılan hiçbir çirkinliğe teslim olmadın...
El hak!

Ama Allah için söyle Aziz Başkan.
Yalnız mı yaptın tüm bunları?
Tek başına mıydın?
Bugün Fenerbahçe'yi bölmekle suçladığın Ali Koç yanında olmadı mı?
Hain bataklığa karşı direnmedi mi? 

Ruhumuza hepimizin ruhuna Fenerbahçe tutkusu bulaşmış bir kere. Kalbimizdeki yangın bu yüzden hiçbir zaman dinmez, dinmeyecek. Ama bilesin ki, göz pınarlarımız hep ıslaktır başkan. Buğulu bakışlarla izliyoruz Fenerbahçemizi.. Fenerbahçe mabedinde tattığımız her acıdan sonra, Aziz Başkan'ın sesini duyamıyoruz artık. Ne konuştuğunu biliyoruz elbet, ama sağır direnişe geçiyoruz, bilerek, isteyerek duymamakta ısrar ediyoruz. Fenerbahçeliler uçurtmanın önünü kesen sert rüzgarın Aziz Başkan olduğunu düşünüyor çünkü! Gönül ve zeka terbiyesinden yoksun kimi kendini bilmezlerin ettiği kem sözler de cabası...

Fenerbahçeliler, aldığı hazzın, yaşadığı mutluluğun, yaşanan şampiyonlukların, takılan yeni yıldızların... kanıtını görmek istiyor. Sahamızdaki maçlarımız hüzünle sonuçlanıyor. Yıllarca büyük başarılar elde eden Aziz Başkan hep rahatsızlık verdi. Ne acıdır ki, şimdilerde en çok biz rahatsızlık duyuyoruz. 

Aziz Başkan, 20 yıl boyunca, başarılarının bedelini hem aldı, hem ödedi. Alkışlandı ama, taşlandı da. Yıllarca, birileri eteğine yapışıp çekiştirdi Aziz Başkanı, yere çakılması için herkes bir olup ayağına çelme taktı. Biz yanında olduk, çünkü doğru yolda yürüyordu. Ama şimdi öyle değil... Fenerbahçe'nin ayağına çelme takılıyor yere çakılsın diye.. dibe vursun diye... 

Aziz Başkan bizim için, "efsane"dir...
Öyle kalsın diyoruz... Fenerbahçe'nin ayağına çelme takan o olsun istemiyoruz. Taşlamak yerine, hep alkışlamak, daima alkışlamak istiyoruz... 

Fenerbahçemiz için çok mu şey istiyoruz acaba?