BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.309,79
HABER /  GÜNCEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Savunma Sanayi Fuarı’na katılmak için geldiği Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü.<...

Abone ol

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Savunma Sanayi Fuarı’na katılmak için geldiği Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü.
Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmede Azerbaycan ile Türkiye arasında dostluk ve kardeşlik ilişkileri ve askeri-teknik işbirliği gibi konular ele alındı. Görüşmede ayrıca iki ülkenin yapmayı planladığı ortak askeri tatbikatlar ele alındı. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Azerbaycan’a ziyaretinin ortak işbirliğimini daha da geliştireceğini vurguladı.
ADEX Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’na katılmak üzere Bakü’de bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz gün içinde Azerbaycan Turizm Bakanı Ebülfez Garayev, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Azerbaycan Savunma Sanayii Bakanı Yaver Camalov, Azerbaycan Ulusal Güvenlik Bakanı Eldar Mahmudov ve Azerbaycan Genelkurmay Başkanı Necmeddin Sadıkov ile görüşme gerçekleştirdi.
(İHA)