BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Aytunç Altındal hakkında müthiş iddia!

Uluslararası terör ve hristiyan ilahiyatı konusunda uluslararası bir uzman olan Altındal, suikaste mi uğradı? İddia inanılmaz!

Abone ol
İNTERNETHABER - Ünlü uzman Aytunç Altındal 'esrarengiz" bir durumla mücadele ediyor. Aniden ortaya çıkan ve bütün vücudunu saran kanserle ilgili ciddi bir suikast şüphesi gündemde. Doktorlar da durumu anormal olarak gördü. Altındal daha önce iki kez öldürülmek istenmişti.

Uluslararası terör istihbarat ve Hıristiyan ilahiyatı uzmanı yazar Aytunç Altındal, sadece Türkiye'de değil dünyada da önemli bir uzman.

Onlarca kitabı ve katıldığı televizyon programlarında gündem belirleyen Altındal, açıklamaları ile her zaman dikkat çeken bir uzman..

SUİKASTE Mİ UĞRADI?

12 Mart döneminde işkencede bir böbreğini kaybeden Altındal, bugünlerde kanserle mücadele ediyor. Aniden ortaya çıkan ve bütün vücudunu saran bu hastalıkla ilgili ciddi bir suikast şüphesi de gündemde.

50 sene süreyle günde iki paket sigara içtiğini söyleyen Altındal, "Kanser bir ayda hızlı yayıldı" derken doktorlara göre hastalığın bu kadar hızlı yayılmasında bir anormallik var.

KANSER İLACIYLA MI VERİLDİ?

A Haber, Aytunç Altındal ile Alp Dağları'nın eteklerinde bir evde konuştu. Altındal durumu şöyle anlattı;

"Biyopsiler yapılmıştı, iki ay öncesine kadar tertemiz çıkmıştı. Sonra bir ay içinde bütün vücudumu saran kanserle karşılaştık. Doktorlar çok şaşırdı. Nükleer tıp merkezi bunda bir gariplik var. Vücudunuza kanser ilacı verilmiş olabilir dediler. Doktorlar böyle bir tertip var mı onu araştırıyor. Ama bütün belirtiler bir tertipi gösteriyor."

Aytunç Altındal'ın durumu yapılacak araştırma sonrasında netlik kazanacak.