BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.434,19
HABER /  MAGAZİN

Aysun Kayacı'nın babası kimdir neden görüşmüyorlar?

ADANA'da yaşayan Aysun Kayacı'nın babası Selahattin Altınöz hayatını kaybetti. Çadırda yaşayan ve kalp krizi geçirerek vefat ettiği söylenen Aysun Kayacı'nın babası Selahattin Altınöz merak ediliyor. Bilindiği üzere Aysun Kayacı ve babası kavgalıydı. Peki Aysun Kayacı ve babası Selahattin Altınöz neden görüşmüyor?

Abone ol

2000'li yıllara damga vuran manken Aysun Kayacı şimdilerde Amerika'da yaşıyor. Yıllardır babasıyla kavgalı olan ve gündemden düşmeyen Aysun Kayacı'nın babası Selahattin Altınöz çadırda hayatını kaybetti. 

Emre Aşık ile aşk yaşadıktan sonra adı kimseyle anılmayan Aysun Kayacı babasının hasta olduğunu ve sürekli şiddet gördüğünü canlı yayında itiraf etmişti. Babasından şiddet gördüğü için onunla görüşmediğini söyleyen Aysun Kayacı, "Annem işçiydi, eve para getiriyordu ama o çalıyordu. Benim dayak raporum, artı annemin dayak raporu, üstüne kız kardeşimin dayak raporu ile boşandı benim annem" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalar sonrasında ise baba Selahattin Altınöz, "Ben kızıma ne kadar vurdum diye çetele tutmadım. Ben babamdan 500 kez dayak yemişimdir. Belki Aysun’a bir tokat vurmuşumdur, bu kadar. Ben Aysun’un söylediği gibi şiddet uygulasaydım Aysun 20 yıl önce dayaktan vefat etmiş olması gerekirdi" demişti.

AYSUN KAYACI ŞİMDİ NEREDE? Uzun zamandır ekranlarda olmayan Aysun Kayacı, Türkiye'den ayrılarak Amerika'ya yerleşti. Sosyal medya hesabı da olmayan Aysun Kayacı, herkesten uzak bir hayat yaşıyor. Aysun Kayacı'nın ise babasının vefatı sonrası ne yapacağı merak konusu.