BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.493,47
HABER /  MAGAZİN

Aysun Kayacı Sedanın pimini çekti!

Aysun Kayacı'nın '50 bin dolar istedi' sözleri Seda Sayan'ın pimini çekti. Seda Sayan, Aysun Kayacı'ya hem hakaret hem de tazminat davası açıyor.

Abone ol

Seda Sayan, “Babamı programına çıkarmama karşılığında benden 50 bin dolar istedi” diyerek kendisini suçlayan Aysun Kayacı hakkında hakaret davasının yanı sıra tazminat davası da açmaya karar verdi. Sayan, Kayacı’dan aynı miktarı tazminat olyarak isteyecek.

Aysun Kayacı ile Seda Sayan arasındaki kavga gittikçe tırmanıyor. Aysun Kayacı “Babam son 5 yıldır beni taciz ediyor. Seda Sayan da babamı 6 ayda bir programına çıkartıp aleyhimde konuşturuyor. Bunun nedeni ise programına çıkmayı reddetmem. Bana kin tutup babamı bana karşı kullanıyor. Kendisinden ’Babamı programına çıkarma’ diye rica ettim. Ama benden 50 bin dolar’ istedi” diyerek, Seda Sayan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Kayacı daha sonra bir açıklama yaparak parayı babasının istediğini söylemişti.

O PARA ÇOK ABES

Aysun Kayacı’nın suçlamalarına büyük tepki gösteren Seda Sayan ise, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak karşı dava açtı. Sayan’ın avukatı Şenay Vural başvuru dilekçesinde “Sayan’ın Kayacı’dan 50 bin dolar istemesi gibi abes bir durum olamaz. 50 bin dolar, müvekkilimizin ekonomik koşulları karşısında telaffuz dahi edilemeyecek bir miktardır. Sayan bu miktarı aşan bir çok yardımlar yapan ender sanatçılardandır. Kayacı’nın açıklamaları Sayan’ın kişilik haklarına saldırıdır” diyerek suç duyurusunda bulundu. Seda Sayan ceza davasının yanı sıra tazminat davası da açmaya karar verdi. Ünlü şarkıcının avukatının, Kayacı’dan 50 bin dolar (82 bin TL) tazminat talep edeceği öğrenildi.

DİLEKÇEDEKİ İFADE AYSUN’U YALANLIYOR

Aysun Kayacı, ’Seda Sayan’ın benden 50 bin dolar istedi’sözleriyle ilgili olarak “Bu ifade tutanaklara yanlış girmiş. Ben 50 bin doları babamın istediğini söylemiştim” diyerek düzeltme yapmıştı. Ancak dilekçede yer alan ifadenin tamamı okunduğunda direk Seda Sayan’ın suçlandığı göze çarpıyor. İşte dilekçedeki o ifade:

“Seda Sayan beni birkaç kez programına konuk etmek istemiş ama teklif tarafımdan kabul görmemiştir. Teklifini reddetmemden kaynaklanan bir kızgınlığı kini vardır. Buna rağmen Sayan’dan ricada bulundum. Babamın asılsız ve uydurma beyanları ile beni ve annemi psikolojik olarak yıpratmaması için babamı programına çıkarmamasını rica ettim. O da bana programının reyting aldığını, her şeyin bir bedeli olduğunu söyleyerek benden 23.03.2009 tarihli programına şüpheli babamı çıkarmamak için 50 bin dolar istemiştir...”