BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,29
HABER /  MEDYA

Ayşenur Balcı kimdir? Periscope üstsüz videosu

Ayşenur Balcı periscope üstsüz canlı yayınıyla olay yarattı. Ayşenur Balcı'nın üstsüz yayın videosu uyuşturucu mu aldı sorusunu gündeme getirdi. Peki kimdir Ayşenur Balcı.

Abone ol

Ayşenur Balcı bu kez periscope yayınında soyundu videosu olay yarattı. Peki kimdir Ayşenur Balcı nasıl şöhret oldu, Bu Tarz Benim yarışmasında hakkında çıkan dedikodu neydi?

Periscope'dan dün akşam canlı yayın yapan Ayşenur Balcı üstsüz haliyle kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının gündemine oturdu. Yanında bir erkek arkadaşıyla binlerce kişiye görüntü veren ünlü ismin yaptığı yayına kimse anlam veremedi. 

ayşenur balcı ayşenur balcı üstsüz ayşenur balcı periscope çıplak yayın fotoğrafları.jpg
UYUŞTURUCU MU ALMIŞ?
Ayşenur Balcı'nın göğüslerini açarak yaptığı yarı porno yayın sosyal medyadan tepki aldı. Ayşenur Balcı'nın görüntülerdeki davranışları ise 'uyuşturucu mu almış' sorusunu gündeme getirdi.
ayşenur-balci-periscope-çiplak-ve-üstsüz.jpg

GÖRÜNTÜDEKİ ERKEK
Ayşenur Balcı'nın yaptığı yayında arkasında duran ve zaman zaman görünen erkek merak konusu oldu.
ayşenur-balci-üstsüz-yayin.jpg
AYŞENUR BALCI KİMDİR? 
Peki Ayşenur Balcı kimdir nasıl şöhret oldu. Bu Tarz Benim yarışmasının kızlarından olan Ayşenur Balcı
baştan sona estetikli olması ile gündeme geldi. Yarışmadan elenen ancak daha sonra geriye alınan Ayşenur Balcı finale kadar kalmayı da başardı.
ekran-resmi-2015-07-28-09.42.16.pngGÖĞÜSLERİ SLİKON İDDİASI
Gözleri lens olan Ayşenur Balcı'nın göğüslerinin ise slikon olduğu ortaya çıktı. 19 yaşında slikon yaptırması sebebiyle de Balcı hakkında yoğun eleştiriler yapıldı. Ayşenur Balcı'yla ilgili olay yaratan dedikodu ise yarışmaya yeniden dahil edilmesinin ardından patlak verdi. Ayşenur Balcı'nın yapımcıya yakın olduğu ve bir ilişkileri bulunduğu öne sürüldü.

MAZİSİNDEKİ EROTİK POZLARI (TIKLAYIN) 
Ayşenur Balcı'nın sosyal medya ağı Instagram'a koyduğu fotoğraflar ise ayrı bir tartışma konusu yarattı. Yarı çıplak pozlarını koyan Balcı kendini fotomodel olarak tanıtıyor.

YATAK SAHNESİ ÇOK KONUŞULMUŞTU
Ayşenur Balcı'nın Otisabi dizisindeki yatak sahnesi de bir dönem magazin gündemine oturmuştu.