BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  MEDYA

Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim'de kavga

İşte Benim Stilim All Star 'da yine kavga gürültü vardı. Ayşenur Balcı ve Nihal Candan ağız dalaşına girdi. İşte Benim Stilim All Star 2 Eylül yayını.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star 'ın 2 Eylül günü ekrana gelen son bölümünde Ayşenur Balcı ve Nihal Candan tartışması vardı. Nihal Candan bildik aşağılayan üslubu ile Ayşenur Balcı'ya saydırdı.

Ayşenur Balcı bu sözler karşısında "Hiçbir şekilde cevap vermek istemiyorum" dedi. Bunun üzerine Nihal Candan "Veremezsin ki..." diyerek tahrik etmeye çalıştı.

Bu sırada stüdyoda alkış sesi duyulmaya başlandı. Nur Yerlitaş 'incir çekirdeğini' doldurmayan bu çocuk zekalı kavgaya 'niye tahrik ediyorsun' diyerek katıldı.

İŞTE AYŞENUR BALCI VE NİHAL CANDAN OLAYI


AYŞENUR BALCI KİMDİR?
Ayşenur Balcı periscope üstsüz yayını ile olay yaratmıştı. İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında olan Ayşenur Balcı periscopedeki o yayını ile hayli tepki çekmiş ve 'uyuşturucu mu almış' yorumlarına yol açmıştı. Ayşenur Balcı için yarışmacı olduğu sezonda da 'torpilli' olduğuna dair iddialar vardı. Ayşenur Balcı 'nın sosyal medyaya düşen ve sansasyon yaratan resimleri bulunuyor. 20 yaşında olan Ayşenur Balcı yukardan aşağı bir estetik harikası. 
ayşenur-balci-kimdir-işte-benim-stilim-all-star.jpg
Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim yarışmasına ilk katıldığında tam bir rüküşlük abidesiydi. Daha sonra sponsor bulan Balcı iddialı bir tarzı benimsemiş görünse de işin aslı tarz ve stil yoksunu.

NİHAL CANDAN KİMDİR EN ŞİRRET İSİM
Nihal Candan ya da gerçek ismiyle Gülnihal Candan İşte Benim Stilim yarışmasında 'yaka silktiren' tiplemelerden biri oldu. Hukuk fakültesi öğrencisi olan Nihal Candan 'kankası' Özden Cerrahoğlu ile 'bağdat caddesi' kızları modunda bir isim.
nihal-candan-kimdi-işte-benim-stilim-all-star.jpg
Ağzını yayarak konuşması ile jürinin bile sabrını zorlayan Nihal Candan tam bir rüküşlük abidesi. İşte Benim Stilim All Star'a 'şirret' kategorisinden dahil olmuş görünüyor.