BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.310,05
HABER /  POLİTİKA

Ayşen Gürcan'dan çok konuşulacak 'börek'li cevap

Yeni kabinenin Aile Bakanı Ayşen Gürcan, sosyal medyayı kırıp geçiren 'börek' konusunda bir bomba daha patlattı. Gürcan gazetecilerin 'Bu aralar ne yapıyorsunuz' sorusuna 'Börek açıyorum' diye cevap verdi.

Abone ol

İlk önce Türkiye'nin ilk başörtülü bakanı olarak gündeme gelen, ardından 'Müslüman bir kadın börek yapmasını bilmiyorsa o aile dağılmaya mahkumdur' dediği iddiasıyla sosyal medyada 1 numaralı tartışma konusu haline gelen yeni Aile Bakanı Ayşen Gürcan, yeni bir 'börek' açıklamasına daha imza attı.

Adli yıl açılışında gazetecilerin “Hayırlı olsun, neler yapıyorsunuz?” sorusuna espri ile karşılık verdi. "Müslüman bir kadının börek yapmasını bilmemesi halinde ailesinin dağılacağı" yönünde bir açıklaması olduğu haberlere yansıyan Gürcan “Bu sıralar ben börek açıyorum” dedi.

ayse-gurcan.jpg 

GERÇEKTEN BÖYLE BİR ŞEY DEDİ Mİ?

Milliyet'te yer alan habere göre, Gürcan’ın Twitter hesabından, “Eğer bir Müslüman kadın börek yapmasını bilmiyorsa o aile dağılmaya mahkumdur” mesajı yazdığı iddia edilmişti. CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ise Gürcan’ı aramış ve kendisine “Böyle bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Arkadaşlarım araştırıyor” dediğini kamuoyuna açıklamıştı