BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.476,77
HABER /  GÜNCEL

Ayşegül Öztürk'ün cenaze töreni

Emniyetteki paralel yapı iddiasıyla 22 Temmuz'da gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan polis memuru önce bebeğini ardından da eşini kaybetti.

Abone ol

Emniyetteki "paralel yapı" iddiasıyla 22 Temmuz'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan polis memuru Ahmet Öztürk, bebeğinin ardından da bu kez de eşini kaybetti.

Adliyede fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede, karnındaki 4,5 aylık bebeğini kaybettikten sonra hayata veda eden Ayşegül Öztürk için Fatih Camii'nde cenaze namazı kılınacak.

Cemaatin "sahur operasyonu" olarak nitelediği 22 Temmuz operasyonu Öztürk ailesi için yıkım oldu! Parelel yapı iddialarıyla gözaltına alınan Ahmet Öztürk, operasyon sonrasında hem eşini hem de henüz doğmayan 4,5 aylık bebeğini kaybetti.

EŞİNİ BEKLERKEN FENALAŞTI

Hakkındaki gözaltı kararı sonrası Siirt’ten İstanbul’a gidip Vatan caddesindeki Emniyet müdürlüğüne teslim olan polis Ahmet Öztürk, savcılık ifadesinden sonra 26 Temmuz’da serbest bırakıldı.

Gözaltında bulunan eşini günlerce emniyet ve adliye önünde beklerken fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Ayşegül Öztürk, yapılan müdahalelere rağmen bebeğini kaybetmişti.

Ardından  Öztürk, yakalandığı enfeksiyon nedeni ile yoğun bakıma alınmıştı. Ağır kan kaybı nedeniyle vücut fonksiyonları zayıflayan Öztürk, yoğun bakımdaki hayat mücadelesini dün kaybetti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURU

Ayşegül Öztürk, Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazına müteakip toprağa verilecek. Fatih Camii'ndeki cenaze namazı için cemaate yakın twitter hesaplarından da duyuru yapıldı. İşte o twitler;

141.20140909002641.jpg
 
Hayatın Tadı ‏@Hayat_tadi
RT Lütfen. 
Yarın öğle namazında Fatih Camiindeyiz.
Kahraman Polis Amirinin vefat eden eşi Ayşegül Öztürk'ün cenaze namazına katılıyoruz.
 
Bekir Koç ‏@BekirKoc60
ADLİYE ÖNÜNDE  EŞİNİ BEKLERKEN GÖZLERİNDEN YAŞ HİÇ DİNMEMİŞTİ
Fatiha'lar, Hatimler vefat eden Ayşegül Öztürk için

41.20140909003000.jpg 
 
Ali Pektaş ‏@alipektas_ 
Bugün vefat eden polis eşi Ayşegül Öztürk Hanım'a eşim kan vermişti. Eşimin kan kardeşinin ölmesine vesile olanları Allah'a havale ediyorum