BIST 9.066
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.293,70
HABER /  MAGAZİN

Ayşegül Çınar kimdir kaç yaşında Talat Bulut'a böyle sahip çıktı

Ayşegül Çınar kimdir, kaç yaşında ve Talat Bulut hakkında ne dedi araştırmaları merak konusu oldu. Yasak Elma dizisinde Talat Bulut'un kızını oynayan genç oyuncu Ayşegül Çınar tadı taciz iddialarına karışan Talat Bulut'a sahip çıktı. Taciz olduğuna inanmıyorum, biz de o gün ordaydık dedi.

Abone ol

Ayşegül Çınar kimdir, aslen nereli tüm yanıtları ve genç oyuncunun biyografisi haberimizde. Fox'un olaylı dizisi Yasak Elma'da Talat Bulut'un en küçük kızını oynayan genç oyuncu Ayşegül Çınar, dün katıldığı programda Talat Bulut'a sahip çıktı. 'Talat abiyle 7/24 beraberiz neredeyse, o kız neden böyle yaptı anlamıyorum ama Talat abinin böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum, yapmamıştır' diyerek Talat Bulut'a sahip çıktı. 

Ayşegül Çınar taciz olayına inanmadığını ve ünlü oyuncuya bunu konduramadığını söyledi.

Peki Ayşegül Çınar kimdir aslen nerelidir ? : Ayşegül Çınar, 1999 yılında Antalya’da doğmuştur. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Küçük yaşlardan bu yana oyuncu olmak isteyen Ayşegül Çınar; Fox Tv’de yayınlanan; kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci, Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalı, Nilgün Türksever, Sinan Eroğlu, İlber Kaboğlu, Ayşegül Çınar ve Tuğçe Koçak’ın yer aldığı Yasak Elma dizisinde Lila karakterini canlandırmaktadır.