BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.306,52
HABER /  GÜNCEL

Ayşe Arman'la ilgili olay iddia! Para karşılığında...

Hürriyet'in köşe yazarlarından Ayşe Arman'ın para karşılığı röportaj yaptığı iddia edildi. Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal konuyla ilgili bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

Abone ol

Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, köşe yazarlarından Ayşe Arman'ın para karşılığı röportaj yaptığı iddiasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Mehmet Soysal, "Son günlerde, başta Ayşe Arman olmak üzere gazetemiz yazarlarına yönelik bir karalama kampanyası kamuoyunun gündemini meşgul etmektedir. Türk basının ‘amiral gemisi' olan Hürriyet Gazetesi, güçlü yazar ve muhabir kadrosu ile 70 yıldır Türkiye gündemini belirlemektedir" ifadesini kullandı. 

"Bu vasfından ötürü gazetemiz, başta sosyal sorumluluk çalışmaları olmak üzere geniş kitlelere ulaşmak isteyen tüm sektörler ve projeler için en çok tercih edilen yayın organlarının başında gelmektedir" diyen Soysal, şöyle devam etti:

Özellikle yazarların katılımı ile gerçekleştirilen çalışmalarda, projeyi gerçekleştiren kurum ile gazetemiz arasındaki reklam anlaşması haricinde gazetecileri bağlayan herhangi bir ticari işbirliği söz konusu olmamıştır. Dolayısıyla gazetemiz yazarlarının da herhangi bir proje komisyonu ile çalışması mevzu bahis değildir.